nb1.hu

Magyarország-Azerbajdzsán: nem túl sportszerű dolgot mondott Kovács István

Természetesen a drámai hajráról is beszélt a fehérváriak játékosa.

A magyar válogatott nehezen ugyan, de két vállra fektette Azerbajdzsánt vasárnap este a Groupama Arénában. Marco Rossi együttese 1-0-ra diadalmaskodott, a meccs egyetlen érvényes találatát Korhut Mihály szerezte, aki először köszönt be válogatott mezben. Az érvényes találat kifejezés fontos a hétvégi meccsel kapcsolatban, hiszen a hajrában az azeriek is ünnepelhettek néhány pillanatig, de a holland játékvezető kezezés miatt nem adta meg a gólt. A visszajátszások alapján a bíró ránk nézve kedvező döntést hozott. Erről a jelenetről beszélt a lefújás után Kovács István is, aki elmondta, ugyan nem sportszerű, amit gondol, de örül Higler ítéletének.

 

"Az első félidőben nagyszerűen játszottunk, kontrolláltuk a találkozót, gólt szereztünk, és megvoltak a helyzeteink, hogy akár el is döntsük a mérkőzést. Viszont egy kicsit talán könnyelműen kihagytuk ezeket a helyzeteket, a futballban ez olykor megbosszulja magát, itt is megvolt a találata az ellenfélnek, ha jól hallottam, szabályos gól volt. Nem lesz túl sportszerű, amit mondok, de a mi helyzetünkben örülünk annak, hogy nem adta meg a játékvezető" – nyilatkozta Kovács István, akit a 86. percben cserélt le Marco Rossi.

 

A mieink jelenleg a második helyen állnak az E-csoportban. A magyar válogatott még Wales otthonában lép pályára a selejtezőben. 

Magyarország-Azerbajdzsán: Dzsudzsák nem fogott kezet Rossival – reakció – NB1.hu

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC