nb1.hu

Tegnap ígért valamit a Ludogorec, rákérdeztünk, miért nem jött össze

Beszélt a Fradi Táborról is a szakvezető.

2-1-re nyerte meg az FTC a Ludogorec elleni BL-selejtező első mérkőzését. A találkozó után Sztojcso Sztoev, a vendégek edzője a következőképpen értékelte a találkozót.
 
„Amint tegnap is mondtam, nehéz meccs vár ránk komoly ellenféllel szemben. Ez bebizonyosodott, ráadásul megtapasztaltuk, hogy tényleg csodálatos közönsége van a Fradinak. Ez a párharc viszont még nem ért véget. A visszavágón sem lesz könnyű dolgunk, de mindent megteszünk a továbbjutásért.”
 
A tréner beszélt az idegenbeli gól fontosságáról is:
 
„A 2-1 jó eredménynek számít, de nem vagyok elégedett, mert vesztettünk.”
 

Rebrov a BL-szintről – értékelt a Fradi edzője – NB1.hu

 

A Fradi mindkét félidő elején sokkal jobb volt, erről a következőket mondta: 
 
„Az elsőben az volt az ok, hogy a Fradi otthon játszott, tényleg nem játszottunk jól, a második félidő elejét én sem tudom megmagyarázni. Nem szabad átengednünk a kezdeményezést.”
 
A bolgárok tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy felkészültek a Fradiból, azt mondták, a magyar csapat távolról szeret kapura lőni és a szélről a kapu elé beadni. Ennek ellenére utóbbi szituációból kaptak két gólt.
 
„Azért, mert tudjuk, hogyan játszanak, még nem jelenti azt, hogy ki is tudjuk védekezni őket” – mondta a szakvezető az nb1.hu kérdésére válaszolva.
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC