Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője

Elmondta, milyen visszavágóra számít.

Forrás:

2-1-re nyerte meg az FTC a Ludogorec elleni BL-selejtező első mérkőzését. A találkozó után Szerhij Rebrov, a hazaiak edzője a következőképpen értékelte a találkozót:
 
„Nagyon jó meccset játszottunk, bár ez még csak az első felvonás volt. Sokat köszönhetünk a szurkolóinknak is. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat tartalékolt azért a visszavágóra is. A végeredménnyel elégedett vagyok, de fáj a kapott gól. Az utolsó 10 percre teljesen kimerültek a játékosaim.”
 

Tegnap ígért valamit a Ludogorec, rákérdeztünk, miért nem jött össze - NB1.hu

 

Rebrov elmondta, milyen visszavágóra számít: „Jó videóanyagunk van az ellenfelünkről, a hibáinkat ki kell javítanunk. Ellenfelünk szerintem változtatni fog a játékán.”
 
A Fradi mindkét félidőt jól kezdte, főleg a másodikat, ezért megkérdeztük Rebrovtól, mit kér a játékosaitól a szünetben: „Az első félidő első 20 percét jól kezdtük, utána kicsit elvesztettük az önbizalmunkat labdaeladások miatt. Erős ellenfél ellen játszottunk, 8-szor nyert bolgár bajnokságot, folyamatosan a BL-ben szerepel, úgy érzem, megléptük ezt a szintet. A szünetben azt kértem, hogy javítsuk ki ezeket a hibákat, sikerült.”
 

Legfrissebb híreink