nb1.hu

Méltó megemlékezés Rakaczki Bencéről

A DVTK Stadion faláról sejlik vissza emléke.

 

A keddi napon újra felkerült méltó helyére a DVTK tragikusan fiatalon elhunyt kapusának, Rakaczki Bencének az emléktáblája a DVTK Stadion falára, aki május 14-én ünnepelte volna 26. születésnapját. A DVTK megemlékezését változtatás nélkül közöljük.

"Több mint öt esztendővel ezelőtt hunyt el Rakaczki Bence. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnánk rá, szívünkben őrizzük Bence emlékét. Négy és fél éve, a régi stadion oldalára kikerült egy bronztábla, amely arra hivatott, hogy örök időkre emléket állítson a klub tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgójának. A stadionrekonstrukció kezdetén a táblát leszerelték, kedden pedig visszakerült méltó helyére.

 

A tábla a DVTK Stadion falán, a 2-es kapu mellett kapott helyet, hogy a klub szurkolói a mérkőzésekre jövet minden alkalommal találkozhassanak vele. A Rakaczki Bence születésnapján szervezett eseményen jelen voltak Bence szülei, a Rakaczki Bence Alapítvány kuratóriumának képviselői, a klub munkatársai, valamint természetesen a DVTK egyik szurkolói oldalát, az amigeleken.hu-t szerkesztő drukkerek is, akik egyben az emléktábla ötletgazdái is."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC