nb1.hu

MTK: 6/5 – menetelés az NB I-ért

Kiderül, hogy seper az új edző.

Sokan nem értették, miért váltott edzőt az MTK, hiszen a kék-fehérek a középmezőnyben szerepelnek. Valóban a 7. helyet foglalják el a táblázaton, de csak 6 pontra, azaz 2 vereségre vannak a már kieső helyen lévő Kisvárdától.
 
Torghelle Sándorék borzalmas szériába kerültek, a vezetők úgy érezték, mentálisan fel kell rázniuk a társaságot, idény közben erre csak egy lehetőségük van, az edzőváltás.
 
Az MTK a következő 6 fordulóban, a Lokit leszámítva, 5 olyan ellenféllel találkozik, mely csapatoknak a bennmaradás kiharcolása a legfontosabb. A meccsek sorrendje a következő lesz: Puskás Akadémia (otthon), DVSC (idegenben), Haladás (idegenben), Kisvárda (idegenben), Paks (idegenben), Mezőkövesd (otthon). Ezeken a meccseken létkérdés a sikeres szereplés, emiatt váltottak a vezetők.
 

És ezt tulajdonképpen Lucsánszky Tamás, a Feczkó Tamást váltó szakember is megerősítette, aki elmondta, a csapat elsődleges célja a bentmaradás kiharcolása. Hozzátette, rövid távon persze a Puskás Akadémia legyőzése, de az ellenfelüket még ki kell elemezniük.
 
Fontos tényezőnek tartotta, hogy úgy alakult az élete, hogy a felcsútiakat kétszer is látta játszani rövid időn belül.
 
Ha az MTK bebizonyítja a labdarúgás egyik fontos alaptézisét az edzőváltásokkal kapcsolatban (az új edző mindig jól seper), akkor fontos lépést tesz hosszú távú álmai megvalósítása felé.
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC