nb1.hu

„Elismerik a játékát” – Balogh Botond menedzsere reagált az átigazolási hírekre

Vannak mutatók, amelyekben a fiatal magyar védő a legjobbak közé tartozik az olasz élvonalban.

Az elmúlt hetekben a Parma csapatában remek teljesítményt nyújtó Balogh Botond esetleges klubváltásáról olvashattunk.

Európai topcsapathoz igazolhat a magyar válogatott játékos: íme a legfrissebb fejlemények

Egyelőre azonban szó sincs konkrét megkeresésről, a 22 éves magyar válogatott védő menedzsere, Fülöp Ferenc a Nemzeti Sportnak adott interjút a sajtóhírekkel kapcsolatosan.

„Én is olvastam a híreket, ám hozzám még nem jutottak el konkrétumok. Nyilván a két egyesületnek kell először megállapodnia, utána következünk mi. Botond jó helyen van a fejlődése szempontjából.”

Az a legfontosabb, hogy minél többet játsszon, márpedig hétről hétre pályára lép a Serie A-ban. Megtisztelő, ha az Internazionale, a Leverkusen vagy a Brighton érdeklődik iránta már ha érdeklődik.

Az FMF Hungary játékosügynöke szerint hatalmasat fejlődött a fiatal hátvéd.

„Jelen pillanatban biztosítva van, hogy magas szinten szerezzen rutint, kiválóan érzi magát a klubnál, elismerik a játékát, amit jó teljesítménnyel hálál meg, úgyhogy ebben az idényben, úgy gondolom, a Parma futballistája marad. Vannak mutatók, amelyekben a legjobbak közé tartozik az olasz élvonalban – nagyot lépett előre ebben az évben.”

Balogh kisebb sérülés miatt kihagyta a holland és a bosnyák válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést, de állítólag a Parma szombati, Como elleni bajnokiján már újra pályára léphet.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC