nb1.hu

Szuhodovszki Soma elismerte, hogy nem volt ideális a hangulat a DVSC-nél

A Paks támadójátékáról is elmondta a véleményét.

A válogatott szünetet követően folytatódik az NB I., a 10. fordulóban szombaton 15 órától DVSC–Paks mérkőzést rendeznek. A hazaiaknak nagyon fontos a találkozó, mert a veszélyes zónában vannak.

A Debreceni VSC jelenleg 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel a tabella 10. helyén áll, míg a Paks 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel a 3. pozíciót foglalja el. A debreceni csapat számára jól jött a szünet, hiszen Máté Csaba irányítása alatt eddig még nem sikerült pontot szerezniük a bajnokságban. A szünet lehetőséget nyújthatott a sorok rendezésére, valamint a Békéscsaba elleni edzőmérkőzésen több taktikai elem gyakorlására.

Szuhodovszki Soma formája és nyilatkozata

Szuhodovszki Soma a Békéscsaba elleni mérkőzésen két gólt szerzett, amely jelentős önbizalmat adhatott neki. A játékos a Haon.hu-nak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy célja a bajnokságban is eredményesnek lenni.

Tény, hogy az elmúlt mérkőzések után nem volt a legjobb a hangulat. Azonban nincs más út, csak előre. Kemény munkával kell javítanunk a következő fordulókban. Természetesen jót tett a lelkemnek, hogy a Békéscsaba ellen kétszer is betaláltam, ebből kell meríteni”

– fogalmazott.

A következő mérkőzések és a tabella állása

A DVSC a Paks elleni mérkőzést követően Fehérvárra látogat, majd az FTC vendége lesz. Kilenc forduló után, nyolc lejátszott mérkőzést követően a DVSC a tabella 10. helyét foglalja el. Azonos pontszámmal rendelkezik, mint a kieső zónában lévő, szintén hét pontot szerző ZTE. Tovább fokozza a szurkolók csalódottságát, hogy a nemzetközi kupaszereplést érő hely már kilenc pontra van.

A Paks sajátos támadójátéka

A következő ellenfelükről, a Paksról azt mondta, hogy sajátos stílust képvisel a támadásépítésben, rengeteg beíveléssel operálnak. Bár közhelynek tűnhet, az NB I-ben valóban bárki legyőzhet bárkit, és sok esetben az dönt, ki akar jobban győzni.

Hozzátette, a Loki játékosai rendkívül motiváltak, és mindent megtesznek azért, hogy a korábbi mérkőzéseken kapufán csattanó lövések ezúttal góllá váljanak.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC