nb1.hu

A Kecskemét katari, a Szeged török élcsapat ellen lépett pályára

A hajrában fordított a Trabzonspor.

A Kecskeméti TE szerdán este 2×50 perces felkészülési meccset játszott a katari élvonalbeli Al-Arabi ellen, Tarcsafürdőn. A találkozón különböző okok miatt Varga Bence, Papp Milán és Kotula Máté nem lépett pályára.

A mérkőzésen jóval több helyzete volt Szabó István együttesének, de egy a 75. percben az első katari helyzetből gól született: egy felívelt labdára jól indult el Issa, eltolta a kifutó Kersák mellett, majd az üres kapuba passzolt. Hiába tett meg mindent az egyenlítésért a Kecskemét, ez az egy gól eldöntötte a találkozó kimenetelét.

Kecskeméti TE – Al-Arabi SC  0-1 (0-0)
gól: Issa (70.)
KTE 1. félidő: Kersák – Nagy K. (Derekas), Szűcs K., Belényesi, Katona, Leoni, Nikitscher, Banó-Szabó, Kovács B., Pálinkás, Lukács. 2. félidő: Kersák – Derekas (Vattay), Polyák, Szabó A., Meshki, Leoni (Zeke), Vágó, Zsótér, Kovács K., Májer. Vezetőedző: Szabó István

A török első osztályú Trabzonspor ellen lépett pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia zárt kapus mérkőzésen. A mérkőzést gólhátrányból fordítva a hétszeres török csapat nyerte.

A 19. percben Haris Attila és Könczey Márk játszott össze a jobb oldalon, majd utóbbi középre nyeste a labdát, amit Borvető Áron védője szorításában szép mozdulattal a hosszú alsóba csúsztatott. A meccs hajrájában hatalmas nyomás alá helyezte a Szeged kapuját a török csapat. A 83. percben érett góllá a mezőnyfölény: egy bal oldalról érkező beadás után Umut Bozok becsúszva sodorta a kapuba a labdát. Az utolsó percben egy gyors ellentámadás végén Trezeguet megszerezte a győztes gólt a Szalai Attila iránt érdeklődő török együttes.

Szeged-Csanád GA – Trabzonspor  1-2 (1-0)
gólok: Borvető (19.) ill. Bozok (83.), Trezeguet (93.)
Szeged: Takács J. – Könczey, Szilágyi, Horváth M., Tóth B., Haris, Márkvárt, Varga Gy., Gajdos, Takács-Földes O., Borvető. Csere: Onódi – Gera, Sándor M., Pejovics, Szitai B., Magyar, Pataki, Sarr, Mohos, Nagy D., Pruska D., Óvári. Vezetőedző: Michael Boris.

Váratlan fordulat: mégis marad a Bundesligában Szalai Attila?

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC