nb1.hu

Feröer: magyar apa adta át a fiának hónap legjobbjának járó díjat

Egymás után másodszor végzett az élen.

„Lágy labdaérintéseivel, nyugodt mozdulataival és elegáns fordulataival egyértelműen a kulcsjátékosok közé tartozik. Nagyban hozzájárult a Víkingur eddigi sikereihez ebben az évben. És ez nemcsak a pályán látszik, hanem a szavazás során is, amikor a múlt hónap legjobb játékosát választják meg” – jelezte a Fótbóltssambad Forroya.

A válogatott edzői, a média képviselői és a kommentátorok szavaznak, és második hónapja egymás után Turi Dávid, a Víkingur játékosa nyerte meg a szavazást. Ezúttal 2024 májusának legjobb játékosa lett.

REAKCIÓ

– Nem is tudom, mit mondjak. Büszke és hihetetlenül boldog vagyok ezzel az elismeréssel. De fontos, hogy mindkét lábunkkal a földön maradjunk, és folytassuk a kemény munkát, amit mindannyian belefektetünk a fociba a Víkingurnál. Semmi sem jön magától – mondta Turi Géza Dávid az FSF honlapjának.

Az első helyért Turi 1000 koronás ajándékutalványt kapott, amelyet a Hotel Brandanban, a Hotel Hafniában vagy Katrinu Christiansennél Tórshavnban lehet felhasználni, valamint egy üvegdíjat, amelyet az FSF adományozott.

APA ÉS FIA

Ezeket édesapja, Turi Géza adta át neki a Feröeri Labdarúgó Szövetség nevében. Egymás után másodszor végzett az élen.

Turi Géza 2006-ban érkezett a Feröer-szigetekre. az első két évben a GÍ kapuját védte, amely később a Víkingurrá alakult a LÍF-fel való egyesülés után. 2018-ig a Víkingur egyik húzóereje volt. a gøtai és leirvíki játékosokkal együtt két bajnoki címet és ötször a Løgmanskálat nyerte meg. Jelenleg a KÍ és a férfi A-válogatott kapusedzője.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC