nb1.hu

Magyarországon is keresi a jövő reménységeit a világbajnok kapuslegenda

Gianluigi Buffon Révfülöpön tart kapustábort.

Kevés olyan rossz napja volt Gianluigi Buffonnak, mint amilyen 2007 augusztusában Budapesten. A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re nyert az akkori világbajnok olaszok ellen, akiknek a kapuját a Juventus tízszeres bajnoka védte a Puskás Ferenc Stadionban. Buffon karrierjében persze a sikerek dominálnak, a Juve volt csapatkapitánya ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve szeretné átadni sport iránti rajongását a fiatalabb generációknak. Buffon ezért hozta létre kapusképző akadémiáját, amely – 2024-ben először – Magyarországra, Révfülöpre is ellátogat.

A Balaton partján június 24. és 28. között sorra kerülő táborban többféle képzéssel megismerkedhetnek a jövő kapusai. A napi két edzés mellett a 8 és 17 év közötti résztvevők betekintést nyerhetnek a coaching és a scouting alapjába és a kiválasztási folyamatokba is.

Az edzéseket Gigi Buffon által delegált edző és a Buffon Method alapján felkészített magyar szakemberek tartják. A különböző életkorú gyerekek a készségeikhez mért képzést kapnak, sok játékkal tarkítva. A csoportos és egyéni tréningeken a Buffon által kifejlesztett módszerrel ismerkedhetnek meg a résztvevő lányok és fiúk.

Az edzések mellett közös Eb-meccsnézések, szabadtéri mozi és vitorlázás is szerepel a programban. A tábor végén kapuscsatában dől el, hogy ki fejlődött a legtöbbet. A résztvevők új felszereléssel és Buffon által aláírt ajándékokkal gazdagodnak majd.

A táborba már lehet jelentkezni, jövő péntekig kedvezményes áron. Bővebb információk itt találhatóak a jelentkezésről.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC