nb1.hu

Liverpool: kiderült, melyik meccsen játszhat újra Szoboszlai Dominik

Biztató híreket osztott meg a másodedző.

A Liverpoolra ezen a héten két összecsapás vár: a Mersey-partiak szerdán a Fulham otthonában fogják lejátszani a Ligakupa-elődöntő második meccsét, míg vasárnap a Norwich csapatát fogadják az FA-kupában. A Fulham elleni párharc első meccsén 2-1-re nyert a Pool hazai környezetben, vagyis az első lépést megtette a finálé felé.

Pepijn Lijnders szerint Szoboszlai Dominik a holnapi összecsapáson még valószínűleg nem lép pályára, de a hétvégén már szóhoz juthat a magyar válogatott csapatkapitánya.

„Dom tegnap együtt edzett velünk, egy kispályás, egyérintéses meccset teljesített a csapattal. Jól játszott, remekül érezte magát, majd extra munkát is végzett. Már készen áll a visszatérésre, de a holnapi mérkőzés még túl korai lenne, szóval ha nem jön közbe semmi, akkor a hétvégén léphet pályára újra” – nyilatkozta a Pool másodedzője.

Szoboszlai Dominik a Newcastle elleni bajnokin dőlt ki a sorból. A magyar válogatott csapatkapitányának a combhajlítóizma sérült meg a január első napján megrendezett bajnokin, amelyet egyébként a Pool 4-2-re nyert meg.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC