nb1.hu

PL: eldőlt, ki léphet pályára a hétvégi magyaros rangadón

Előreláthatólag egyik magyar válogatott sem tér még vissza.

A pénteki sajtótájékoztatón kiderült, hogy várhatóan sem Szoboszlai Dominik, sem Kerkez Milos nem lesz ott a vasárnapi BournemouthLiverpool összecsapás meccskeretében.

A Premier League 21. fordulójában a tabella 12. helyén álló AFC Bournemouth a listavezető Liverpool FC-t látja vendégül. A hazaiak vezetőedzője, Andoni Iraola elmondása szerint a magyar válogatott szélsője, Kerkez Milos mellett Adam Smith és Lloyd Kelly játékára sem számíthat. Az utóbbi esetében annyit elárult, hogy arra talán van esély, hogy a kispadra leüljön. A Bournemouth védelméből Ryan Fredericks és Tyler Adams már régóta sérüléssel bajlódik, a spanyol tréner ezért is hívta vissza a fiatal James Hillt a Blackburntől.

Kerkez üzent a szurkolóknak, Iraola visszahívta az angol utánpótlás-válogatott védőt

A Liverpoolnál is rengeteg a sérült, Szoboszlai Dominik az újév első napján, a Newcastle elleni bajnokin dőlt ki a sorból és még mindig nem számíthat a játékára Jürgen Klopp. A magyar válogatott csapatkapitánya mellett Andrew Robertson, Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara és Trent Alexander-Arnold is kényszerpihenőn van.

Újabb csapás Klopp számára: megsérült a Liverpool sztárjátékosa

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC