nb1.hu

Győztes góllal debütált az MTK új csatára, U19-es csapatot vert a ZTE, nyert a KTE

Az MTK, a Kecskemét és a ZTE is felkészülési meccset játszott szerdán.

Az MTK az NB II-es Kozármislennyel találkozott, és győzött 5-4-re. A Rácz – Varju, Stumpf, Kocsis, Vadnai – Horváth A., Thiam – Spalek, Kosznovszky, Molnár R. – Németh K. összeállítású fővárosiak a 17 éves Stump Gábor személyében fiatal akadémisták is a kezdőben tudtak, és nagyon intenzív meccset játszottak: a Kozármisleny a 23. percben már 2-0-ra vezetett, innen tíz perc alatt 3-2-re fordítottak, majd a félidő 3-3-mal zárult.

A második félidőben ismét átvette a vezetést az MTK, majd a sorcsere után (Rácz – Hej, Kádár, Nagy Zs. – Kovács M., Kata, Végh, Bognár, Antonov – Spalek, Stieber) újra egyenlített a Kozármisleny. A döntő szó a nemrégiben igazolt Jurináé volt, aki becserélése után szinte egyből győztes gólt fejelt.

A Kecskemét 2-0-ra győzte le a koszovói első osztályú KF Llapit Törökországban.

A lilák 0-0-s félidő után a második félidőben kétszer is betaláltak, Meszhi és Pálinkás szerzett gólt, utóbbi tizenegyesből volt eredményes.

KF Llapi (koszovói I. osztály) – Kecskeméti TE 0-2 (0-0)

KTE (1. félidő): Varga B. – Májer, Szabó A., Belényesi, Katona L., Zeke – Vágó L., Zsótér, Banó-Szabó (Meszhi 40.), Horváth K. – Lukács D.

KTE (2. félidő): Fadgyas – Nagy O., Szűcs K., Polyák, Iyinbor, Leoni – Meszhi, Szendrei (Artner 77.), Derekas (Kovács K. 77.), Helmich- Pálinkás.

A ZTE 3-1-re verte a ciprusi Pafosz U19-es csapatát.

Márton Gábor együttesének góljait Szalay Szabolcs, Stefanos Evangelou és Antonio Mance szerezte.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC