nb1.hu

Korábbi gólkirályával erősít a Kecskemét – hivatalos

Lukács Dániel ezúttal az 55-ös mezszámot választotta.

Ahogy korábban már írtunk róla, Lukács Dániel elhagyja Diósgyőrt a KTE kedvéért.

Visszacsábítaná korábbi gólkirályát a tavalyi ezüstérmes – sajtóhír

A Kecskeméti TE a hírt a klub hivatalos honlapján közölte, hogy Lukács visszatér Kecskemétre, miután a 27 éves támadó játékjogát megvásárolta a Diósgyőri VTK-tól.

„Elég hirtelen jött a váltás, hiszen arról ugyan tudtam, hogy a KTE megkereste a Diósgyőrt első körben, de először nem született megállapodás. Úgy készültem, hogy maradok ezek után, de aztán csak megegyeztek a felek, így végül én döntöttem úgy, hogy szeretnék visszatérni Kecskemétre. Nehéz volt, mert nem arról volt szó, hogy ne szerettem volna Diósgyőrben játszani, de Kecskeméten más szerepkörben számítanak rám, ami fontos szempont volt.”

A korábbi gólkirály egykori mezszámát egyelőre nem kérte vissza Nagy Krisztiántól.

„Krisz már egyszer ígérte nekem, hogyha visszajövök egyszer, akkor visszaadja a 10-es számot. Természetesen írtam is neki, hogy mi a helyzet a mezemmel, mikor már tudtam, hogy jövök. Most sérült és van egy célja, amit ebben a számban szeretne még megvalósítani. Ennek ellenére is visszaadta volna, de a célok fontosak, így abban maradtunk, hogy majd nyáron megbeszéljük. Az én célom az, hogy gólokat rúgjak, gólpasszokat adjak, minél jobb játékkal segítsem a csapatot. Ez lebeg a szemem előtt, de persze úgy, hogy minél több meccset nyerjünk meg tavasszal.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC