nb1.hu

Lemondta az NB II-es csapat a Kecskemét elleni edzőmeccset

Elkezdődött az év a Kecskemét számára, kedden a Széktói Stadionban újra találkoztak a játékosok és a stábtagok. Az első napon a méréseké még a főszerep, de szerdától napi két edzéssel készül a keret – jelezte a klub honlapja.

Szabó István vezetőedző köszöntette a játékosokat az öltözőben, akiknek röviden felvázolta, mire számíthatnak a következő hetekben. Hangsúlyozta, jól ki kell használniuk ezt a hónapot, hiszen február elején már bajnoki mérkőzés vár a csapatra Mezőkövesden, ráadásul rögtön hétközi fordulót is beiktatnak a tavaszi nyitányon, akkor a DVTK-t fogadják majd.

A játékosok karácsony után elkezdtek mozogni, egyéni futó és konditermi program is ki volt adva számukra, amit becsülettel el is végeztek. Az első napon több csoportban különböző méréseken és teszteken vettek részt az egészségügyi részleg iránymutatásai szerint a stadionban, majd délután futások következnek. Szerdától konditeremben és a pályán is dolgozik majd a csapat.

A cikk hozzáteszi: noha már az első hét végén tervek között szerepelt egy edzőmeccs, amit le is kötöttek a BVSC-vel, de az NB II-es csapat végül az ünnepek előtt lemondta a találkozót, így az elmarad. A játékosok egymás között játszanak majd a hét zárásaként, és ahogy azt a stáb eredetileg is szerette volna, ezután egy csapatépítő programra is sor kerül majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC