nb1.hu

Fogyasztott ön alkoholt? – elképesztő reakció a Liverpool védőjétől

A sárga lap elmaradt.

Újabb VAR- és bíróbotrány a Premier League-ben, aminek ezúttal (is?) a Liverpool az áldoazat. A vörösök a bajnoki listavezető Arsenal ellen játszottak 1-1-es döntetlent, ami után a Martin Ödegaard kezezése után elmaradt büntetőt kérik számon Chris Kavanagh játékvezetőn és a VAR-on, de volt más kétes szituáció.

„Valaki majd elmagyarázza nekem” – az önfeláldozó Klopp dühösen szidta a VAR-t

Jürgen Klopp diszkréten kritizált a mérkőzést követően Ödegaard szabálytalansága kapcsán. Egyik játékosa, Virgil van Dijk azonban nem volt ennyire udvarias. Ő nemes egyszerűséggel megkérdezte a bírót, hogy ivott-e, amiért nem látott tisztán egy másik esetet, aminek a végén az Arsenall kapott szabadrúgást.

A holland védő megúszta sárga lap nélkül a reklmaálást, de beszólásának lehetnek következményei. A  Mail Sport épp a múlt hónapban indított kampányt a játékvezetőkkel szembeni durva bánásmód megállításáért. Az angol lap podcastjében félelemben és válságban élő játékvezetői közösségről beszéltek. Az alsóbb szinteken elharapódzó indulatokért az élvonalbeli játékosok és menedzsereket teszik felelőssé, akik – szerintük – egyre többször viselkednek szégyenteljesen a játékvezetőkkel szemben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC