nb1.hu

Sztankovics elmondta Lisztesről a véleményét, Márton nem ezt tervezte

Az idei év utolsó bajnoki fordulójában a tavalyi címvédő Ferencváros 3-0-ra nyert a kupagyőztes Zalaegerszeg ellen. A mérkőzés után a két vezetőedző az M4Sportnak értékelt.

Dejan Sztankovics: „Nagyon boldog vagyok, a sok hiányzó ellenére nagy volt rajtunk a nyomás, nagyon kellett már egy hazai győzelem. Ez most a legjobbkor jött.”

A szerb mester az első gól szerzőjét, Lisztes Krisztiánt méltatta.

Lisztes még nagyon fiatal, de szerintem a magyar élvonal legnagyobb tehetsége. Jól játszott ma, de még ennél is többre képes. Az ereje, a tehetsége, és a technikája a korához képest nagyon jó. Akár több gólt is lőhetett volna, mert megvan benne a gyilkos ösztön.

A ZTE vezetőedzője a cserék bevetésével élesebb játékra számított, de ez ma nem jött össze.

Márton Gábor: „Alulteljesítettünk, az az igazság – ez a Fradival szemben nem fért bele. Nem mertünk futballozni, ennek nem tudom az okát, mert ezzel eddig nem volt probléma. Nem sok veszélyt jelentettünk a Fradi kapujára, nem ez volt a terv, de ez most így sikerült. Egy darabig még tartottuk magunkat, de látszott, hogy ha semmi veszélyt nem jelentünk a kapujukra és a Fradi nyugodtan támadhat, akkor előbb-utóbb ebből lesz problémánk, sajnos így lett.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC