nb1.hu

Szabó apaként értékelte fia gólját, Blagojevics a pálya állapotáról is szót ejtett

A két vezetőedző elégedett volt a döntetlennel.

A tavalyi ezüstérmes Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a tavalyi bronzérmes Debrecennel. A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat az M4Sportnak adott interjújában.

A Kecskemét mestere úgy érzi, az első félidőben aktívan és jól játszottak, a másodikban nem sikerült komoly helyzeteket kialakítaniuk. Banó-Szabó Bence édesapja megemlékezett fia pontot érő góljáról.

Szabó István: „Apaként majdnem meg is könnyeztem egy kicsit, mert tudom, hogy ez a fiú mennyit küzd azért, hogy jó labdarúgóvá váljon, és egy keresztszalag-szakadás, majd egy ilyen műtét után így tud visszajönni, és ez ráadásul pontot jelent nekünk, mindenki el tudja képzelni, hogy mit érez ilyenkor egy szülő.”

A KTE vezetőedzője a pálya állapotáról is beszélt, és türelmet kért mindenkitől. A Loki szerb mestere szerint nehéz körülmények között kellett játszania a játékosoknak.

Szrdjan Blagojevics: „Nem sok futballt láthattunk a pályán a körülmények miatt, örülök, hogy senki nem sérült meg komolyabban. Teljesen mást, egyszerű játékot kértem a csapattól, mint amit az edzésen gyakorlunk és amit játszani szoktunk, remélem, a jövőben javulni fog a kecskeméti pálya állapota. Az erőfeszítésért és az energiáért dicséretet érdemelnek a játékosaim, reális eredmény született.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC