nb1.hu

Drámai meccs a Német Kupában: Dárdai Pál reakciója

A magyar edző szerint megérdemelten jutottak tovább.

Felejthetetlen meccset játszott a Hertha a Hamburggal szerda este a Német Kupában. A rendes játékidő 2-2-es döntetlennel zárult, majd a ráadásban a hamburgiak szerezték meg a vezetést. Sokáig úgy tűnt, hogy Königsdörffer találata dönt, ám a 120. percben jött egy újabb csavar, mivel Kenny egalizált. A büntetőpárbajban a berliniek maradtak higgadtabbak, így ők jutottak a legjobb nyolc közé.

Dárdai Pál a drámai találkozót követően elégedetten értékelte a látottakat.

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Augusztusban megleckéztetett minket a Hamburg (akkor a bajnokin 3-0-s vereségbe futott bele a Hertha – a szerk.), ám ez teljesen más meccs volt. Bármilyen helyzetbe is kerültünk, egy pillanatra sem adtuk fel a harcot, ennek köszönhetően szerintem megérdemelten nyertünk. Ez egy remek este volt!” – fogalmazott a magyar edző.

A legjobb nyolc mezőnye a Német Kupában: Hertha (másodosztályú), Mönchengladbach (első osztályú), Stuttgart (első osztályú), Leverkusen (első osztályú), Saarbrücken (harmadosztályú), Kaiserslautern (másodosztályú), Düsseldorf (másodosztályú), St. Pauli (másodosztályú).

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC