nb1.hu

A korábbi magyar kapitány szerint csak mi állíthatjuk meg a németeket

A német legenda szerint szerencsés volt a sorsolás.

A szombat esti Eb-sorsoláson kiderült, hogy Magyarország válogatottja a házigazda Németországgal, Skóciával és Svájccal csap majd össze az A csoportban a továbbjutásért. Lothar Matthäus a németek Európa-bajnoki esélyeiről beszélt a bild.de-nek, és természetesen szóba került a magyar válogatott is.

„Az előző Eb-n nagy szerencsénk volt, hogy az utolsó, Magyarország elleni csoportmérkőzésen 2-2-es döntetlennel bejutottunk a nyolcaddöntőbe. A Nemzetek Ligájában pedig itthon és idegenben sem tudtuk legyőzni a magyarokat.”

A németek korábbi Európa-bajnoki és vb-győztes játékosa 2004 januárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A magyarok az elmúlt 3-4 évben folyamatosan fejlődtek, és jelenleg a Liverpoolt erősítő sztárjátékosuk, Szoboszlai Dominik a Lipcsében már bizonyított. Szerintem a magyar a legerősebb ellenfél a németek számára.

Matthäus úgy véli, hogy Svájc és Magyarország küzd majd a csoport második pozíciójáért.

Németországnak ezúttal is szerencséje volt! Ebben a csoportban mi vagyunk az egyértelmű favoritok, nekünk kell a csoport első helyén végeznünk!”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC