nb1.hu

Sztankovics friss információval jelentkezett a megsérült FTC-játékosról – reakciók

Kuttor pozitív dolgot emelt ki.

A 15. forduló utolsó meccsén a Ferencváros nem bírt a Mezőkövesddel, a találkozó 0-0-s döntetlennel zárult. A lefújás után a két vezetőedző az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

Dejan Sztankovics: „Szerencsére jól van Abena, talán ez a legfontosabb ma. Ez egy kemény pillanat volt, de az az információ érkezett, hogy stabil az állapota. Az első félidőben volt két-három helyzetünk. Végig támadni akartunk, hiszen ez a Ferencváros útja. A második félidőben egyoldalú volt a meccs, csak a gól hiányzott a játékunkból. Ha valaki bajnok akar lenni, akkor bajnokra jellemző mentalitással kell rendelkeznie. Szerdán mindenképpen nyerni kell, hogy közel legyünk a Pakshoz. A bajnokság egy maraton, közben néha elfárad az ember, néha pedig sírni akar. Megvannak azok a játékosok, akik a különbséget jelenthetik a pályán. Az a legfontosabb, hogy mentálisan is egyben legyünk, hiszen együtt nyerünk és együtt kapunk ki.”

FTC-Mezőkövesd: horrorisztikus jelenetet is láthattak a nézők

Kuttor Attila: „Amíg tudtunk, addig bátran futballoztunk. Az akaratunkkal tudtuk megőrizni az egy pontot. A Ferencváros otthonából ponttal távozni pozitív dolog. Megpróbáljuk a lehetőségeinkhez mérten a saját stílusunkat játszani mindig. Most is nagy mentális erőre volt szükség, hogy így hozzuk le ezt a mérkőzést. A végén nekünk is volt lehetőségünk a győzelemre, de nem vagyok elégedetlen. Ebből a meccsből kell építkeznünk.”

A két gárda szerdán ismét összecsap egymással, ekkor a mezőkövesdi stadionban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC