nb1.hu

Fehérvár-DVTK: a védekező futball nyert – reakciók

Kuznyecov nem volt elégedett a játékvezetéssel.

Kiütéses, 4-0-s győzelmet aratott a Fehérvár a Diósgyőr ellen az NB I tizenegyedik fordulójában. A találkozó után a vezetőedzők értékelték a látottakat az M4Sportnak adott interjúkban. A hazaiak svéd mestere örült a sikernek és gratulált a játékosainak.

Bartosz Grzelak: „Abszolút elégedett vagyok. Megmutattuk, hogy erős csapat vagyunk, több meghatározó játékos hiányában is kijavítottuk a múlt héten elvétett hibáinkat. A Debrecen ellen nem voltunk jók, de most jobban néztünk ki. Az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk a taktikai fegyelmezettségen és a csapategységen, ez most megmutatkozott.”

A DVTK vezetőedzőjének megvolt a véleménye a kiállításról.

Kuznyecov Szergej: „A bírónak kell látnia ezeket a szituációkat, mi ezt nem tudjuk befolyásolni. Egy kicsit furcsa, hogy két piros lapot kaptunk az MTK ellen és most is. Ők látják jobban. Ha a játékról beszélünk, szerintem a védekező futball nyert, szinte végig csak kontráztak, amiből sikerült gólt, gólokat szerezniük. Ez nem kifogás, valakinek ez tetszik, én más stílusú focit képzelek el.”

A 41 éves szakember szerint a második kiállítás megpecsételte a sorsukat.

„Gerát pont azért cseréltem le, mert sárga lapja volt. Sajnos Farkas elkövetett két buta szabálytalanságot, amiért kiállították.”

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC