nb1.hu

A válogatott szünet után ismét rangadók az NB I-ben

A kéthetes kihagyás után újra fókuszban a magyar élvonal.

Most hétvégén indul az NB I tizedik fordulója, néhány pikánsnak ígérkező párosítással.

Október 21. Szombat
12:30  KisvárdaMezőkövesd: az egyikük kimászhat az gödörből. Mindkét csapat az idei szezon 9 lejátszott mérkőzésen mindössze 4 pontot szerzett. Az eddigi összecsapások leggyakoribb eredménye (ahogyan az előző két találkozás alkalmával) az 1-1 volt, amivel egymást húznák a mélybe. A két korábbi válogatott védő, Mátyus János és Kuttor Attila irányításával nem lehet más a cél, mint a közvetlen rivális legyőzni és felzárkózni a mezőnyhöz.

14:45  ZTEPaks: a 10. a 2. ellen. A megszokottaknak megfelelően kiváló formában kezdte az idényt Bognár György együttese, és nem is akarnak visszavenni a tempóból a paksiak. A ZTE és Boér Gábor egyértelmű célja a kiesőzónától való eltávolodás lenne. Az utóbbi három mérkőzésen egyik csapat sem talált legyőzőre.

17:00  Újpest—Kecskemét: a hazai pálya előnye. A 9. helyen szerénykedő KTE ugyan tavaly októberben 2-1-re nyert a Megyeri úton, de eddig a két csapat összecsapásán nem sok babér termett a vendég együttesnek. Egy újabb újpesti sikerrel Vignjevicsék továbbra is dobogósak maradnának a tabellán.

Október 22. Vasárnap
13:15  MTKPuskás Akadémia: az újonc visszatérne a győztes útra. A budapestiek hatmeccses veretlenségi sorozatot szakítottak meg két sima vereséggel és visszacsúsztak a középmezőnybe. A felcsútiakat idegenben az idei szezonban csak a Kecskemét tudta legyőzni. A két csapat előző mérkőzésén gól nélküli döntetlen született.

15:30  DVSCFehérvár: a Loki-Vidi rangadóról bővebben ITT írtunk.

17:45  DVTK—Ferencváros: az újonc a bajnok ellen. A forduló másik rangadóján a diósgyőriek próbálják megállítani a zöld-fehéreket. Legutóbb ez hazai pályán 2018-ban sikerült, viszont az Üllői úton 2021-ben 1-0-ra tudott nyerni a DVTK. A Fradi korábbi csatára, Kuznyecov Szergej és játékosai teltház előtt próbálnak borsot törni az éllovas ellen vasárnap este. Az két csapat utolsó élvonalbeli összecsapása 1-0-s FTC sikerrel zárult.

Telt ház a DVTK-Fradin, új autót választott Dzsudzsák Balázs

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC