nb1.hu

Juhász elmondta mitől reméli a Videoton formajavulását

Székesfehérvár – A Honvéd „kedvezőbb” sorsolásáról is beszélt.

A szombaton lejátszott MTK Budapest–Videoton mérkőzés 57. percében olyan dolog történt, amire jelen szezonban még nem volt példa: lecserélték Juhász Rolandot. A 95-szörös magyar válogatott hátvéd az 1-1-re végződő találkozó után portálunknak elismerte: fájdalmai miatt kellett elhagynia a pályát.

 

Már a 6. percben előnyt szerzett az utóbbi hetekben több pontot elhullajtó bajnokaspiráns az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, kisvártatva azonban egyenlíteni tudtak a hazaiak, az eredmény pedig később sem változott már. Az újabb pontvesztésen kívül a székesfehérváriak számára érzékeny veszteség lehet Juhász Roland esetleges elvesztése is: a csapatkapitányt a második félidő elején Fiola Attila váltotta – mint utóbb kiderült, kényszerűségből.

 

Les volt-e Vasas győztes gólja a Honvéd ellen? – fotó – NB1.hu

 

– Összeállt a combom. Egész héten bajlódtam vele, s a mérkőzés 25. percétől kezdve fájdalmat éreztem. A második félidőben továbbra is fájdalmaim voltak, ezért elővigyázatosságból úgy döntött a stáb, hogy cserélünk. Hétfőn megyek ultrahangos vizsgálatra, aztán meglátjuk, hogy hogyan tovább – nyilatkozta az nb1.hu-nak Juhász, aki a lefújást követően a Videoton gyengélkedésével kapcsolatban elismerte: az egy hónapja tartó tendencián mindenképpen változtatniuk kell, ám az előre-játékban a három forduló óta hiányzó gólfelelős, Danko Lazovic visszatérése is pluszt hozhat majd.

 

Öt fordulóval az élvonalbeli bajnokság vége előtt az egyaránt 50 pontot gyűjtő Budapest Honvéd és a Videoton áll a tabella élén, mögöttük harmadik a kispestieket szombat este legyőző Vasas következik 47 ponttal.

 

Amikor Juhász Rolandot arról kérdeztük, hogy szerinte is könnyebb-e a következő hetekben alsóházi csapatokhoz látogató Honvéd sorsolása, Juhász a következőket mondta:

 

– Nem lehet könnyebb vagy nehezebb sorsolásról beszélni, hiszen ebben a bajnokságban már korábban is kiderült, hogy bárki képes lehet megverni bárkit. Minden meccs nagyon nehéz. A Videoton szempontjából a legfontosabb, hogy mielőbb kiegyenesedjünk, s olyan magabiztossággal tudjunk szerepelni, mint ami korábban jellemző volt a csapatra. A kispestiek nagyon jól szerepelnek, hozzák a fontos mérkőzéseket, ennek köszönhetően nyilván nincs gond az önbizalmukkal. Senki nem várta tőlük ezt az eredményt, ezért is mondom, hogy a mostani bajnokságban bármi megtörténhet – tette hozzá a Videoton csapatkapitánya.

 

Három játékos távozásáról is beszélt Hemingway – NB1.hu

 

Azt már csak zárójelesen tegyük hozzá a címeres meztől 2016 novemberében elbúcsúzó játékos szavaihoz, hogy akár még az is bekövetkezhet, hogy az utolsó fordulóra kiírt Honvéd–Videoton dönt majd az aranyérem sorsáról…

 

Hatos Szabolcs

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC