nb1.hu

Balatonfüred-Érd: kiütés – reakció

Osztálykülönbség volt a csapatok között.

Három fordulót követően is hibátlanul áll az Érdi VSE az NB III Nyugati csoport új idényében, miután magabiztosan idegenben 5-0-ra verte a Balatonfüredi FC csapatát. A Pest megyei együttes 9 megszerzett pontjával a második helyen áll a tabellán, míg az eddig pontot sem szerző balatonfüredi gárda sereghajtó a tabellán. A következő hétközi fordulóban az érdiek a Kaposvárt fogadják, míg a Balatonfüred a Gyirmótra látogat. 
 
 
“Megfelelően felkészültünk a Balatonfüred játékából és amit megbeszéltünk, az ült is. Ennek megfelelően sok helyzetet dolgoztunk ki, de még boldogabbá tesz, hogy ebből sokat értékesíteni is tudtunk. Külön öröm, hogy több olyan játékosnak is lehetőséget tudtam biztosítani, akik eddig kevesebb játékpercet kaptak, de ezúttal is megállták a helyüket” – értékelt Ebedli Zoltán az Érdi VSE vezetőedzője a lefújást követően. 
 
 
NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
Balatonfüredi FC–Érdi VSE 0–5 (0–2)
Balatonfüred. V.: Büki G. (Imrő, Nagy B.)
Balatonfüred: Sevinger – Farkas D., Eszlátyi (Imre I., a szünetben), Szalai P., Szabó I Bence (Leidl, 59.), Lasz (Horváth B., 71.), Burucz, Pécseli, Bartha R. (Jakab D., 76.), Szabó II Bence (Ott, 76.), Bene
Vezetőedző: Borgulya István
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi (Fügedi, 77.), Pallagi, Fülöp, Németh G. V. – Farkas B., Göblyös (Révész, 61.), Morvai, Pintér N. (Kürti, 61.) – Szabó R., (Molnár D., 73.) Pál Sz. (Gajda, 73.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Szabó R. (24.), Gubacsi (45+1.), Pál Sz. (58.), Molnár D. (78.), Németh G. V. (90.)
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC