nb1.hu

Távozott a Lokival BL-ben szereplő védő, megvan a feljutó új edzője

Egymás ellen játszott a két újonc.

 

A TISZAFÜRED JELENTÉSE:

 

"Az ős-debreceni, a Bajnoki Ligájában is szerepelt Mészáros Norbert két évvel ezelőtt érkezett Tiszafüredre, az NB III-ba frissen feljutott csapatunkhoz. Nem titkolt szándékkal csábítottuk el az akkor már 39 esztendős belső védőt a Lokitól: rutinjával, tapasztalatával segítse bent maradáshoz együttesünket a harmadosztályban. Megtette! Összesen 31 mérkőzésen lépett pályára és vezérletével a 11. helyen végzett csapatunk. Ezek után nem volt váratlan, hogy továbbra is marasztaltuk, mondván egy újonc számára mindig a második év a nehezebb…

 

Nos az elmúlt szezonban – immár a 41. évét taposva – sérülések miatt kevesebbet játszott, ám 22 bajnoki így is ott volt a társak között, s végül a 13. helynek örülhettünk az évad végén.

 

Mészáros Norbert most úgy döntött, távozik Tiszafüredről, nekünk pedig nem maradt más lehetőségünk, minthogy megköszönjük neki a klubunkért tett szolgálatait.

 

Mindent köszönünk Norbi!"

 

Helm András helyett Balog Zsolt lett a frissen feljutó Bánk-Dalnoki Akadémia-Vác VLSE új vezetőedzője, aki a szombati, az NB III-ban szintén újoncnak számító Pénzügyőr elleni edzőmeccsen már ott volt a kispadon.
 

Íme, a Pénzügyőr rövid jelentése a mérkőzésről:

 

"Pénzügyőr SE – Bánk-Dalnoki Akadémia-Vác VLSE 4-1 (2-0)
 

Felkészülésünk első hetének lezárásaként az NB3-ba frissen feljutott Bánk csapatát fogadtuk a Kőér utcában. A bánkiak hozzánk hasonlóan szintén osztályozót vívtak néhány hete, a Balatonlelle csapatán keresztül vezetett az útjuk a harmadosztályba. Érdekesség, hogy vezetőedzőjük az a Balog Zsolt, aki egy-két éve még a Pénzügyőr SE utánpótlásában dolgozott."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC