nb1.hu

Úgy kezdett a Barcika, ahogyan egy listavezetőnek kell – reakció

Közel a 100 pont!

Vasárnap véget ér az NB3 Keleti csoportjának idei pontvadászata, így az utolsó hazai pályán megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre II. elleni találkozót megelőzően tegnap lejátszottuk az utolsó idegenbeli mérkőzésünket is – kezdte a meccsbeszámolóját a Kazincbarcika honlapja, ami így folytatódott tovább:
 
"A harminchetedik fordulóban a Füzesgyarmat vendégeként léptünk pályára, ahol meglehetősen jó iramban kezdük a találkozót. A Kazincbarcika a tizenötödik percben Kovács Dávid egyéni akcióját követeőn szerzett vezetést, amit Nagy János növelt kettőre a tizennyolcadikban. Örömünk azonban nem tartott sokáig, hiszen a hazaiak Popescunak köszönhetően először szépítettek a huszonhetedik percben, majd a harmincegyedikben duplázott a játékos, így azzal a találattal már egyenlítettek is. A szünetet követően is számos helyzetünk adódott, amiket sokáig nem tudtunk gólra váltani, viszont a csereként beállt Kristófi Sándor a rendes játékidő utolsó percében eldöntötte a mérkőzést. A Füzesgyarmat elleni győzelemmel a Kazincbarcikának már csupán csak két pontja hiányzik a  száz bajnoki egységhez, amit reméljük vasárnap meg is szerzünk az utolsó fordulóban."
 
Varga Attila a következőképpen értékelte a találkozót:
 
"Úgy kezdtük a mérkőzést ahogy egy listavezetőnek kell. Az első  harminc percben eldőlni látszott az összecsapás de amikor nem sikerül diktálni a tempót és kompakt játékot játszani, akkor nehézségek adódnak. Nagyon sokat tettünk azért, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe és hittünk abban, hogy meg tudjuk nyerni ezt a kemény összecsapást. Elismerésem a csapatomnak!"
 
FÜZESGYARMATI SK – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2-3 (félidőben: 2-2)
Gólszerzők: Popescu Georghe Robert 27′ 31 illetve Kovács Dávid 15′, Nagy János 18′, Kristófi Sándor 89′

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC