nb1.hu

Vajdasági kapussal erősített a listavezető

Hivatalos bejelentés.

 

A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:

 

"Szabadkán született, évekig védett Szentlőrincen, most pedig Dombóvárról érkezett Kozármislenybe Pacéka Norbert. A 26 éves kapus leigazolására Lékai Soma sérülése miatt volt szükség.

 

Pacéka Norbert a Spartak Subotica neveltje. A szabadkai származású kapus 7 és 18 éves kora között a szabadkai egyesületben pallérozódott. A klubnál nem segítették, hogy a felnőtt csapatba kerüljön, ezért egészen fiatalon a távozás mellett döntött.

 

Kapóra jött neki, hogy Nagyatádon éppen hálóőrt kerestek, sikerült is megegyeznie a klubbal, de bajnoki mérkőzésen csak nyolc hónappal később, a magyar állampolgárság megszerzését követően léphetett először pályára. Bár a csapat kiesett a harmadosztályból, a fiatal kapus folytatta ebben az osztályban, hiszen követte atádi vezetőedzőjét, Papp Zoltánt Szentlőrincre.

 

A baranyai kisvárosban hat szezont töltött el, védett a harmadosztályban és a második csapatnál is. Szurkolóinknak is ismerős lehet, hiszen több alkalommal állt a Lőrinc kapujában a Kozármisleny ellen. Tavaly nyáron a több játékperc reményében igazolt Dombóvárra, ahol a megyei I. osztályú csapat kapuját védte. A középmezőnyhöz tartozó tolnai alakulatnak mind a 13 őszi összecsapásán kezdőkapus volt.

 

A legjobb korban lévő, 26 éves játékos most igazolt Kozármislenybe, ahol Lékai Soma sajnálatos sérülése miatt volt szükség újabb hálóőrre.

 

Pacéka Norbertnek ezúton kívánunk sikeres szereplést a HR-Rent Kozármisleny színeiben!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC