nb1.hu

Kelet: távozik az utolsó vezetőedzője

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZLEMÉNYE:
 
„Török László jelezte felénk távozási szándékát mert egy kiváló lehetőséget, ajánlatot kapott egy magas szinten jegyzett clubtól, ami szakmai előrelépést jelentene számára. A TFC vezetése ezt tiszteletben tartja és támogatta azzal, hogy hozzájárult a szerződése felbontásához.
 
„Az elmúlt fél év alatt  remek vezetőket, kollégákat ismertem meg TFC-nél és szerettem is dolgozni a clubnál. Voltak és vannak természetesen szakmai problémák amiket menet közben igyekeztünk orvosolni, a helyezésünk is lehetne természetesen jobb, de jelenleg ez a realitás! A club a féléves tapasztalatai alapján biztosan próbál majd a lehetőségeihez képest igazolni. Erdős László elnökhelyettesben egy nagyon korrekt vezetőt ismertem meg, aki szenvedéllyel van a TFC iránt és nagyon köszönöm neki a hozzájárulását továbblépésemhez! Kollégáknak, a club alkalmazottainak is köszönöm a elmúlt időszak támogató munkáját, segítségét! A csapatnak pedig sikeresebb szereplést és nagyon kemény munkát kívánok amivel kiharcolhatják a kitűzött célt, a bentmaradást.
 
Hajrá fiúk, hajrá TFC! 
 
Minden kedves Kollégának és a TFC családnak kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok .
 
Török László”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC