nb1.hu

Egri változások: edzőmenesztés és a Barca Academy Hungary igazgatójának az érkezése

Kinevezték a megbízott szakvezetőt is.

Vasárnap Tiszafüreden már nem Labancz Róbert irányítja az Eger SE NB III-as labdarúgó-csapatát, miközben a klubnál két új vezető állt munkába – jelentette a heol.hu.
 
A pénteki edzést már nem Labancz Róbert tartotta az ESE labdarúgóinak. A Gyöngyösi AK csapatától a nyáron érkezett trénernek az Eger SE csapatait működtető társaság új ügyvezetője, Farkas Balázs köszönte meg az eddigi munkát. Farkas korábbi érdeklődésünkre annyit felelt: ha lesz közlendőjük a klubról, azt saját médiafelületeiken közlik. A váltás okáról nem kaptunk információt, a klub honlapján nem szerepelt semmi az edzőcserével kapcsolatban, ahogy az Eger Labdarúgó Sport Kft. első emberként még Juhász Gábor neve olvasható, aki idén januárban lépett dr. Képes Lóránt helyére.
 
 

Eger SE: edzőmenesztés és vezetőcsere

Vasárnap Tiszafüreden már nem Labancz Róbert irányítja az Eger SE NB III-as labdarúgó-csapatát, miközben a klubnál két új vezető állt munkába. A pénteki edzést már nem Labancz Róbert tartotta az ESE labdarúgóinak. A Gyöngyösi AK csapatától a nyáron érkezett trénernek az Eger SE csapatait működtető társaság új ügyvezetője, Farkas Balázs köszönte meg az eddigi munkát.

 
A győri születésű, 42 éves Farkas Balázs labdarúgóként négyszer szerepelt a magyar válogatottban, míg az NB I-ben 352 mérkőzésen 24 gólt szerzett. Játszott a Győri ETO FC, az FC Sopron, az Mosonmagyaróvári TE, az Újpest FC, a Videoton FC, a Vasas SC, a Kecskeméti TE és a Mezőkövesd színeiben. Egyszeres magyar bajnok, egyszeres Magyar Kupa győztes, és kétszeres Magyar Ligakupa győztes. Sportvezetőként a Barca Academy Hungary vezérigazgatójaként tevékenykedik.
 
Operatív vezetőként az Egerben élő, és a megyeszékhelyi gárdában több időszakban is futballozott Béres Mihály dolgozik a klubért. Elődje a tisztségben a szeptemberben leköszönt Harmati Péter volt. A 49 esztendős szakember utánpótlás-edzőként Felsőtárkányban ült a kispadon, jelenleg pedig a megyei I-es Domoszló SK felnőttcsapatát vezényli.
 
A mai gyakorlást megbízott edzőként a Vitányi László és Fükő Tibor alkotta páros vezényelte az NB III.-as keret tagjainak. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lehet Labancz Róbert utódja a kispadon.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC