nb1.hu

Kihasználta Alberték botlását a Kazincbarcika – reakciók

Új listavezető van Keleten.

Újra az élre állt a Keleti csoportban a Kazincbarcika, miután 3-1-re legyőzte hazai pályán az Egert, valamint az ifj. Albert Flórián által vezetett BKV Előre kikapott a Tiszafüredtől.
 
Az Eger tudta megszerezni a vezetést a Kazincbarcika otthonában, azonban a vendégcsapat csak a szünet alatt örülhetett az előnynek, ugyanis a Barcika 4 perc alatt megfordította az állást a második játékrészben, majd a 87. minutumban beállította a 3-1-es végeredményt.
 
A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:
 
Varga Attila (Kazincbarcika): ,,Tudtuk, hogy nehézkes mérkőzés lesz. Ilyen meccsre számítottunk, az első félidőben tompák voltunk és fejben rendezetlenek! Örülök a csapat teljesítményének! Ez volt az 5. mérkőzésünk 12 nap alatt és sok játékosunk mindegyiken végig játszott! A második játékrészben váltottunk a rendszeren és dinamikusabban építettük a támadásainkat! Örülök a csapat hozzáállásának és annak, ahogyan kezelte a csapat a meccset! Gratulálok a heti teljesítményhez mindenkinek!"
 
Labancz Róbert (Eger): ,,Próbáltuk a védekezésünket megszervezni, ezzel nagy küzdelemre késztettük a hazaiakat, de sajnos vereséget szenvedtünk."
 
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – EGER SE 3-1 (félidőben: 1-1)
Gólszerzők: Vladul Stefan 48′ 87′, Szabó Balázs 49′ illetve Tóth Ákos 43′

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC