nb1.hu

Drámai hajrá után bosszankodhatott a ZTE-vel hírbe hozott edző – reakciók

Úgy néz ki, eldőlt a sorsa.

Csúcsrangadót rendeztek vasárnap az NB III Közép csoportjában. A második helyen álló Kozármisleny az éllovas Makót látta vendégül. Sokáig úgy festett, hogy a makóiak pont nélkül maradnak, aztán Juhász erről másképp gondolkodott.
 
Nézzük, a gólok történetét (a Kozármisleny összefoglalója alapján):
 
37. perc: "Kozics szöglete után Gajág érkezett kiválóan és a hosszú sarokba fejelt. 1-0."
 
93. perc: "Egy szabadrúgás-kombináció végén Juhász rúgta el a sorfal mellett a jobb alsó sarokba a labdát. 1-1."
 
Ebből a döntetlenből egyébként a Dunaújváros profitált, hiszen a győzelmével felzárkózott a Makó, Kozármisleny párosra.
 
A meccs után a két edző közül a makói szakvezető lehetett az elégedettebb.
 
Aczél Zoltán: "Bántó, hogy a végén kaptunk gólt és ez engem még jobban zavar. A 93. percben egyenlített az ellenfél, amit nem is nagyon szeretnék minősíteni. Nehezen éljük ezt most meg, de ez a csapat pontosan ugyanolyan parádés és pontosan ugyanolyan dicséretre méltó és jó emberekből áll, mint az a csapat, amelyik a 90. percben vezetett. Attól, hogy történik egy ilyen a 93. percben, attól ők még ugyanazok a játékosok maradtak! 10 mérkőzés óta veretlenek, épp ezt mondtam nekik az öltözőben hogy mondják el, utoljára egy felkészülési mérkőzésen kaptak ki. Mindig a pozitív dolgokban kell keresnünk a következő lépést. Egy hajtós, nem is annyira színvonalas mérkőzés volt ez a mai. Az első 20-25 percben ránk erőltették az akaratukat, ezzel a pressel, amivel mi még nem találkoztunk az eddigi 9 fordulóban, nem nagyon boldogultunk. Nem játékrendszerben volt gondunk, tudtuk, hogy mit játszanak, ők is tudták, hogy mi mit fogunk játszani, két jól felkészült csapatról volt szó. A 25. perc környékétől átvettük a mérkőzés irányítását, megszereztük a vezetést, voltak helyzeteink. A második félidőben én úgy érzem, hogy a 93. percig nem volt helyzete az ellenfélnek, átlövések voltak, egy kicsit itt ment el, ott ment el a labda, egy-két pontrúgásuk volt. Mi a 45-80. percig amíg nem nagyon fáradtunk be, lezárhattuk volna a mérkőzést, pontos passzok, utolsó passzok, szárnyjáték, de sajnos nem így történt. Ezt is tisztelettel kell viselni. Gratulálok a csapatomnak is és az ellenfélnek is, hogy megtartotta pozícióját!" (kozarmislenyfc.hu)
 
Siha Zsolt: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 15 percben úgy gondolom, hogy meg tudtuk lepni a hazaiakat. Az első félidő középső szakaszában viszont kipukkadtunk, érett a kozármislenyi gól. Egy olyan szituációból született a gól, amire készültünk, tudtuk, hogy ebben nagyon erősek. Megérdemelt volt a hazaiak vezetése, főleg, hogy a találkozó elején mi kihagytuk a helyzeteinket. A második félidőre a kolléga rendszert váltott, nem igazán találtunk rajtuk fogást. A második félidő első 15 percében úgy nézett ki, hogy sima vereséget fogunk szenvedni. Aztán sikerült jól belenyúlnunk a mérkőzésbe és a találkozó végén már nem éreztem annyira veszélyesnek a hazaikat, próbálták kihúzni 1-0-val a mérkőzést. Szerencsére találtunk egy gólt és így egy hatalmas 1 ponttal távozunk haza!" (kozarmislenyfc.hu)
 
Aczél Zoltánt néhány nappal ezelőtt összeboronálták a ZTE-vel. Állítólag az egerszegi és a kozármislenyi vezetők egyeztettek is egymással. A jelek szerint Aczél maradni fog a Kozármislenynél, hiszen Végh Gábor, az egerszegiek klubelnöke kijelentette ma, hogy Waltner irányítja a kék-fehér csapatot a Fradi ellen is.
 

HR-Rent Kozármisleny–Makó FC 1-1 (1-0)
Labdarúgó NB III., Középcsoport, 10. forduló.
Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Turi – Nagy E., Kozics, Horvát G. (Szabó, szünetben), Vajda (Loch P., 69.) – Kirchner (Beke, 81.), Hampuk (Fenyvesi, 86.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Gajág (37.), illetve Juhász (93.)
Kiállítva: Nagy E. (92.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC