nb1.hu

Bajban van a DVTK II: az edző változásokat akar – reakció

Beragadtak a rajtnál a diósgyőriek.

Három fordulót rendeztek meg eddig az NB III idei szezonjában. A Keleti csoportban szereplő DVTK II még nem tudott pontot szerezni, legutóbb a Kisvárda II otthonában szenvedett 5-1-es vereséget. A Várda húzóembere a triplázó Lucas volt. 
 
A súlyos vereség után megkongatta a vészharangot a diósgyőriek vezetőedzője:
 
"A mezőnyben a Kisvárda igazából egy kellemes ellenfél volt, nem támadt le, a labdakihozatalainkat meg tudtuk csinálni, egészen az ellenfél 30-35 méteréig eljutva, de ott megállt a tudomány. Azt látni kell, hogy bajban vagyunk, össze kell fognunk. Az elmúlt időszakban rengeteg gólt kaptunk, az edzőmérkőzéseken és a bajnoki mérkőzéseken egyaránt. A védekezésünk sincs rendben, támadójátékunk pedig jelen pillanatban nem létezik… Ahhoz, hogy visszatérjünk a tavalyi formánkhoz, minőségibb játékra van szükségünk, ami a kétes szituációkban jó döntést és gólokat eredményez. A Kisvárdának volt egy Lucasa, lőtt 3 gólt, el is döntötte a mérkőzést. Egy biztos, változások szükségesek, hogy a játék minden elemében javuljunk. Teljesen megérdemelt a Kisvárda győzelme, gratulálok nekik!" – nyilatkozta a boon.hu-nak Zsivoczky-Pandel Gyula. 
 
A DVTK vasárnap az Eger ellen hazai pályán javíthat a mérlegén.
 
Kisvárda Master Good tartalék – Diósgyőri VTK tartalék 5–1 (2–0)
Kisvárda, 300 néző. V.: Tóth T.
Kisvárda: Odincov – Avetisjan (Bíró R.), Czérna (Bokor), Sikorszki, Szőr, Starosta (Himics), Honchar (Simon), Czene, Lucas (Kiriukin), Králik, Ötvös. Vezetőedző: Kocsis János.
DVTK: Domonkos – Mrva, Ivánka, Csatári, Molnár R. (Bencsik), Jónyer (Csáki), Korbély (Girdán), Zsemlye (Zsiga), Nagy Á., Bernáth (Holló), Oláh. Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula.
Gólszerző: Lucas (3, egyet 11-esből), Simon, Králik, ill. Girdán.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC