nb1.hu

Buzsáky jóslata az első vereség után – reakciók

Ezüstérmesek rangadója volt.

Az előző bajnokságban a Credobus Mosonmagyaróvár a Nyugati, míg a BVSC a Keleti csoportban lett második, a mostani kiírásban mindkét gárda a Nyugati csoportban szerepel. És a sorsolásnak köszönhetően a két feljutásra esélyes, és amúgy a feljutást maga elé célként kitűző csapat már a második fordulóban összemérhette az erejét.
 
Credobus Mosonmagyaróvár– BVSC Zugló 3-2 (2-1)
Mosonmagyaróvár, 350 néző
Vezette: Horváth P.
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Bohner (Debreceni, 84.), Deák, Jasarevic, D’Urso, Tóth M., Nagy K. (Horváth K., 79.), Illés (Szegő, 68.), Boros G. (Popov, 84.), Szalka (Nagy Z., 79.).Vezetőedző: Varga László
BVSC: Kovács B. – Takács Zs., Balogh M., Ladányi (Fisli, 51.), Májer (Nagy J., 51.), Szalánszki, Géringer (Osztovits, 60.), Szilágyi M., Pintér N. (Komódi, 60.), Frőhlich (Bartos N., 78.), Kokenszky. Vezetőedző:Buzsáky Ákos
Gólszerzők: D’Urso (15.), Szalka (23. – büntetőből), Boros G. (60.), ill., Kokenszky (8.), Szalánszki (93.)
 
Varga László: – Nagyon fontos volt, hogy bár korán hátrányba kerültünk, de gyorsan sikerült fordítanunk. Jól játszottunk, szervezettek voltunk, így elégedett vagyok, csak a kihagyott helyzetek miatt lehetek egy kicsit bosszús.
 
Buzsáky Ákos: – Már a bemelegítésénél egy kicsit tompának éreztem a csapatot, és ez sajnos a mérkőzésen is látszott rajtunk. A bekapott góloknál nagyokat hibáztunk, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Mosonmagyaróvár nem sok csapat fog nyerni ebben a szezonban.
 
A Mosonmagyaróvár eddig mindkét mérkőzését megnyerte, a BVSC győzelem után szenvedett vereséget.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC