nb1.hu

Jelentős változások a keretben Vácon, Jászberényben és az ESMTK-nál

Hivatalos bejelentések.

 

ESMTK

 

"Különböző okok miatt távozott az ESMTK-tól a két kapus, Menczeles Iván és Papp Botond, a védő Lipcsei Ádám, a házi gólkirály Kovács Dániel, a támadó Járvás Zoltán, valamint a télen érkezett Kozma Richárd és Papp Ákos. Jelenleg öt új játékosunk van, érkezett a kapus Jeszenszky Ádám (III. Ker. TVE) és Gábor Péter (BVSC), a védő Száhl Péter, a támadó Lucz Viktor és Molnár János (mindhárom Dabas-Gyón FC). Folyamatban vannak tárgyalások, illetve néhányan próbajátékon vannak Erzsébeten" – Turi Zoltán vezetőedző."

JÁSZBERÉNY

 

"Eddig öt fiatal érkezéséről számolhattam be. Tóth Olivér Füzesgyarmatról, Polák Gergő Martfűről, Borics Levente Hevesről tér vissza hozzánk, míg Izsold Dánielt Tószegről, Uram Dénest Jászárokszállásról igazoltuk. Ugyanakkor heten távoztak, hárman, Pálinkás Gergő, Lőrincz Attila (Dorog) valamint Süttő Attila (Kazincbarcika) önszántukból igazoltak el, míg a télen érkezett Gémes Lászlót, G. Biró Gergőt, Deli Máriót és Lukács Richárdot mi nem marasztaltuk. Két középpályást, valamint egy, egy támadót és védőt még mindenképpen igazolni szeretnénk. Jövő szerdán egy hétre edzőtáborba költözünk Szarvasra, addigra szeretnénk megegyezni kiszemeltjeinkkel" – dr. Gottdiener Lajos klubelnök."

VÁC

 

"AZ ELMÚLT NAPOKBAN FELGYORSULTAK A VÁC FC KERETÉNEK VÁLTOZÁSAI. RUSVAY GERGELY, TÓTH BÁLINT, ILLETVE A KLUBOT MÁR KORÁBBAN ELHAGYÓ TÁVOZÓ SZENES BENCE MELLETT TOVÁBBI HÉT JÁTÉKOS BIZTOSAN TÁVOZIK, ILLETVE TÖBBEN MÁS CSAPATOKNÁL VANNAK PRÓBAJÁTÉKON.

 

A távozók sorát nyissuk a kapusokkal, erről a posztról távozik a fiatal Hámori Tamás, aki az Újpest FC-ben folytatja pályafutását. A hátvédsorból egy újabb játékos, Ódé Norbert hagyja el a Vác FC-t, ő nem kívánt szerződést hosszabbítani. Másik rutinos szélső védőnk, Hegedűs Csaba Vác kötelékében marad, de a csapatban már nem fog játszani, mert a Vác VLSE-ben kapott olyan munkalehetőséget, amely miatt nem tudja tovább folytatni NB-s szintén pályafutását. Koval Viktor jelenleg Csákváron tartózkodik próbajátékon.

 

A középpályáról távozik Gergely Péter és Bonivárt Erik, mindketten minden bizonnyal Balassagyarmatra szerződnek. Nagy Gábor Ausztriában tartózkodik próbajátékon.

 

A csatársorban is jelentős változások történnek. Magos Mátyás sajnos egészségügyi okok miatt nem folytatja NB-s pályafutását, míg Sóron Tibor nem Vácott képzeli el a jövőjét. Szalánszki Gergő jelenleg Budaörsön tartózkodik próbajátékon.

 

A játékosokkal való tárgyalásokról annyit elmondhatunk, hogy sajnos több olyan labdarúgó volt a fentiek közül, aki nem is volt hajlandó leülni tárgyalni. A szerződése mindenkinek lejárt, klubunk vezetősége pedig új tárgyalási alapról szeretett volna kiindulni, amelyben azonban többen nem voltak partnerek.

 

Vannak azért már olyanok is, akik meghosszabbították a szerződésüket, ennek értelmében Lukács Kelemen, Kasza Balázs, Zámbó Dániel, Nagy Zoltán és Torda Patrik marad a Vác FC kötelékében.

 

Mertse Ábel és Csaba Dániel után pedig van egy újabb érkezőnk, mégpedig a hátvédposzton bevethető 19 éves Stefán Dávid, aki 14 éves koráig a Vác VLSE-ben nevelkedett, az előző szezonban pedig a BKV Előre NB III-as csapatában futballozott.

 

Klubunk vezetőségének célja egy, a korábbinál sokkal motiváltabb csapat kialakítása a következő idényre, ennek szellemében folynak a tárgyalások a kiszemelt labdarúgókkal."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC