nb1.hu

Nyugat: javítaniuk kell a botló éllovasoknak – reakciók

A Kerület és a Mosonmagyaróvár sem nyert.

Gyakorlatilag két csapat, a nagy favorit III. Kerületi TVE, illetve a Credobus Mosonmagyaróvár esélyes arra a Nyugati csoportból, hogy feljusson az NB II-be. Szombaton viszont mindkét csapat csak 2-2-es döntetlent játszott.
 
Az óbudaiak a 8. Tatabányát nem tudták legyőzni, a Mosonmagyaróvár meg a 13. Gárdonyt, annak ellenére, hogy mindkét csapat hazai környezetben  léphetett pályára.
 
"Sajnos egy már megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. Nehéz ellenfél a Tatabánya, így nagy fegyvertény volt a 2-0-ás vezetés. Sajnos a mérkőzés vége nem sikerült megfelelően, így nem tudtuk megtartani a kidolgozott előnyünket. Ilyen van a futballban, Tatabányán a mérkőzés végén nyerni tudtunk, most az ellenfél tudott visszajönni a mérkőzésbe. Készülünk a jövő hétre” – mondta Kemenes Szabolcs, a Kerület vezetőedzője a klub Facebook-oldalának.
 
„Dühítő számunkra a döntetlen, úgy gondolom itthon győznünk kellett volna. Többnyire uraltuk a játékot, ám a hibáinkat gyorsan kihasználták a vendégek. Menni kell tovább és még több munkát beletenni, hogy újra nyerhessünk” – mondta Varga László, a Mosonmagyaróvár trénere a klubhonlapnak.
 
A következő fordulóban a Kerület az utolsó Nagyatád vendége lesz, míg a Mosonmagyaróvár  a Vidi második csapatát fogadja.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC