nb1.hu

Miért maradt hiányérzet az Újpest edzőjében? – reakciók

Akadtak gondjai a kecskeméti alakulatnak.

 
Lila-fehér rangadót rendeztek vasárnap délután az NB III Közép csoportjában: az éllovas Kecskemét az Újpest otthonában vizitált. A bajnokesélyesnél akadtak gondok, mivel sérülés miatt Puskás, Tóth Dániel pedig eltiltás miatt nem léphetett pályára, így klasszikus center nélkül maradt Gombos Zsolt.
 
Az első félidőben az újpestiek szerezték meg a vezetést: egy jó beadásra Kovács érkezett remek ütemben. A szünet előtt megduplázhatták volna a fórjukat a fővárosiak, ám egy életerős lövés a lécen csattant.
 
A második játékrészben fordult a kocka, és fordított a KTE. Vágó egyenlített az 55. percben, a szöglet után ballal a léc alá bombázott. Vágó nem sokkal később ismét megvillant, ezúttal fejjel vette be az ellenfél kapuját. A 90. percben Károly vitte be a kegyelemdöfést.
 

A találkozó után Mundi Viktorban maradt hiányérzet, míg Gombos Zsolt sportszerűen sok sikert kívánt az újpestieknek.
 
Mundi Viktor: "Ahogy mondtam, a mezőny legjobb csapatával játszottunk. Talán mondhatom azt, hogy a mérkőzés bizonyos periódusaiban felvettük a lépést a Kecskeméttel. Az első félidő kifejezetten tetszett, de azt is elmondtuk szünetben a srácoknak, hogy ezzel a játékkal nem lehet megnyerni a mérkőzést. Játékban ennél többet tudunk, de ezt a srácok ma nem merték teljesen felvállalni, emiatt van hiányérzetem. Idő kérdése volt, hogy a Kecskemét mikor őröl fel minket, két kapufánk ellenére is teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sok sikert kívánunk nekik a folytatáshoz!" (kecskemetite.hu)
 
Gombos Zsolt: "Számítani lehetett arra, hogy ez egy nehéz mérkőzés lesz, ez be is bizonyosodott. Korán kaptunk egy gólt, utána meddő mezőnyfölényben voltunk, de ahogy az első két meccsen, úgy az átütő erő most is hiányzott. A szünetben megbeszéltük a dolgokat, a második félidőre szerintem egy teljesen más csapat jött ki a pályára, az a csapat, mely tényleg valójában vagyunk. Megérdemelten győztünk le ezt követően egy nagyon jó és szervezett csapatot, sok sikert kívánok az újpestieknek a folytatáshoz!" (kecskemetite.hu)
 
Újpest FC II. – KTE HUFBAU 1-3 (1-0)
NBIII. közép csoport, 24. forduló
ÚFC: Németh – Kovács, Hajnal, Máté, Hegedűs, (Simeon 79.), Nagy, Kálnoki-Kis (Milasinovic 65.), Benyó (Kenyeres 69,), Török (Pusztai 79.), Hulicsár (Kiss 79.), Szűcs.
KTE: Mészáros – Puskás G., Gál (Szalai 50.), Koszó, Grünvald – Ludasi, Vágó – Constantinescu (Pantelisz 87.), Károly, Jakab – Lukács (Asztalos 52.)
Sárga lap: Máté, Benyó, Török, Hulicsár, Szűcs, Kiss ill. Szalai, Vágó.
Kiállítva: Nagy (87.)
Gól: Kovács (5.) ill. Vágó (55., 62.), Károly (90.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC