nb1.hu

Füred-Hatvan: állóháború

A bennmaradásért küzdenek a csapatok.

Vasárnap Tiszafüredre látogat a kiesés elől menekülő Hatvan, nagyon kemény meccs várható.
 
A hazai csapat kezdte jobban, hisz a Füred 4-2-re kiütötte a Tállyát, míg a Hatvan egy gólos vereséget szenvedett a Balassagyarmattól otthon. A Fürednek viszonylag kényelmes a helyzete, hiszen 8 pontra van a veszélyzónától, míg a Hatvannak nagyon hamar pontokhoz kellene jutnia, ha meg akarja őrizni az NB III-as tagságát.
 
Így nyilatkoztak a találkozó előtt a vezetőedzők:
 
Dorcsák Zoltán (Tiszafüred): ,,Hál’ istennek a keret eddigi két hiányzóján, Kalóz Ádámon és Jakab Róberten kívül mindenki a rendelkezésemre áll, így nyugodtan készülődhetünk a vasárnapi rangadóra.  A rajt előtti feszültség érthető módon elmúlt, a győzelem után sokkal oldottabb a hangulat az öltözőben is. Az biztos, egészen más meccsre kell készülnünk, mint a tállyai volt. Ott a hazai gárda nyílt focit játszott, gyors játékosainknak volt területük. A Hatvan ugyanakkor általában beássa magát a kapuja elé, s abból próbál kontrázni. Türelmesnek kell lennünk, ha állóháború alakul ki, akkor sem szabad siettetnünk a játékot. Célunk egyértelműen a győzelem kiharcolása. Az újabb három ponttal már most nagy lépést tehetnénk a bent maradás kiharcolása felé."
 
Gabala Krisztián (Hatvan): ,,Tiszteletet parancsoló eredményt ért el ellenfelünk az elmúlt fordulóban. Kellő önbizalommal fognak pályára lépni ellenünk. Egyértelműen ők az esélyesek. Mindent meg fogunk annak érdekében tenni, hogy megnehezítsük a dolgukat és legalább egy pontot elhozzunk a Tisza partról.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC