nb1.hu

Rengeteg edzőmeccs vár rájuk.

A tiszaújvárosiak a nyolcadik helyről várhatják a folytatást az NB III Keleti csoportjában. A gárda huszonegy mérkőzés alatt harmincnégy ponttal gazdagodott. Gerliczki Máté a boon.hu-nak elégedetten összegezte az előző heteket.
 
"Amióta itt vagyok, még nem volt 34 pontunk 21 mérkőzés után; nyilván többször átnyúlt pár meccs tavaszra. Részben ez annak köszönhető, hogy azért van mögöttem, a stáb, a vezetőség mögött egy fél évtized tapasztalat; próbálkoztunk így is, úgy is, de úgy tűnik, most megtaláltuk azt az utat, ami a legkifizetődőbb. A másik ok, hogy fiatal csapatunk teljes mértékben vevő arra a munkára, amit kitaláltunk, a játékosok nagyon alázatosan dolgoznak. Szerettem az eddigi itteni csapataimat, az idősebbeket is, azonban a jelenlegi keret nem nagyon kérdezi, mit miért csinálunk, csak megcsinálja. Ezekből a fiatalokból olyan közeget sikerült kialakítani, amiben most nemhogy csoportok, klikkek sincsenek, amik széthúznának, egy ember sem lóg ki, mindenki fejlődni akar, pontokat szerezni, és minél magasabban lenni a tabellán" – fogalmazott a vezetőedző.
 
Az már biztos, hogy az Újváros kerete Lakatos Lászlóval bővül (a futballista a Sényőt hagyta el). A megyei portál úgy tudja, hogy egy-két játékos érkezhet még a borsodiakhoz. 
 

Tiszaújváros: megerősítés a rutinos középpályásról

 

A tiszaújvárosiak január 14-én kezdik meg a felkészülést, a bajnoki rajtig hét edzőmeccs vár Gerliczki Máté tanítványaira.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC