nb1.hu

Mosonmagyaróvár: tökéletes csapatépítés

Jogosan dicsért az ügyvezető.

Várakozáson felül szerepelt a Nyugati csoportban a Credobus Mosonmagyaróvár, a gárda csak 6 ponttal van lemaradva a második helyen az éllovas, és a bajnokság megnyerésének toronymagas esélyesének számító III. Kerületi TVE mögött. A harmadik helyen álló, nagy tervekkel a bajnokságnak nekivágó Lipót előtt 4 pontos az előny.
 
A gárda sikerének az egyik titka, hogy remekül sikerült összeállítani a keretet, ami azért is nagy szó, mert nagyon sokan érkeztek a csapathoz, ilyenkor meg általában idő szokott kelleni ahhoz, hogy minden a tervek szerint haladjon. 
 
A Mosonmagyaróvárnál azonban ez nem okozott gondot, köszönhetően a jó klubvezetésnek, a jó szakmai stábnak és a jó állománynak.
 
Egyébként az éllovassal szemben még kisebb lehetett volna a különbség, de az utolsó fordulóban a Balatonfüred vendégeként 3-1-es vereséget szenvedett a csapat, erre a meccsre már alig bírtak kiállni az óváriak a vírus miatt.
 
Drescher Ottó ügyvezető egyébként jogosan beszélt szépen a csapat teljesítményéről, hozzátéve, a Kerület nagyon jó csapat, nagyon masszív forrás áll az óbudaiak rendelkezésére, de tavasszal mindent megtesznek azért, hogy ne legyen lefutott a bajnokság.
 
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC