nb1.hu

Csak egy dolog hiányzott a Nyugati csoport csúcsrangadóján – REAKCIÓK

A másik csapatát is megdicsérték az edzők.

Úgy fogadta vasárnap a Nyugati csoport rangadóján a Kerület a második Mosonmagyaróvárt, hogy előtte már 4 mérkőzésen nem kapott ki, ám a vendégeket sem kellett félteni, mert 7 találkozó óta tartó veretlenségi széria után érkeztek meg Óbudára.
 
És mindkét csapat szériája folytatódott, azaz kitalálható, hogy nem bírtak egymással a felek.
 
Az izgalmas, érdekes mérkőzésnek egy apró szépséghibája volt, méghozzá az, hogy a játék sava és borsa, azaz a gól elmaradt.
 
A találkozó után így értékelt a két szakvezető:
 
Kemenes Szabolcs (III. Kerületi TVE): "Egy remek csapat ellen játszottunk döntetlent. Mindkét fél javára eldőlhetett volna a találkozó, az összkép alapján igazságos a döntetlen. Voltak lehetőségeink amikkel megnyerhettük volna a mérkőzést, ezúttal ez most nem sikerült. Két nehéz ellenféllel játszottunk a múlt héten, összességében elégedett vagyok a srácokkal!"
 
Varga László (Credobus Mosonmagyaróvár): „Nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk, ahol két erős csapat találkozott. Az első félidőben  több lehetőségünk is akadt, amivel vezetést szerezhettünk volna, de a mérkőzés egészét nézve reális eredmény született. Gratulálok a csapatomnak nagyszerű teljesítményt tettek le az asztalra!”
 
A Kerület 41, a Mosonmagyaróvár 33 pontos, utóbbi gárda 3 egységgel előzi meg a 3. helyezett Lipótot.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC