nb1.hu

Kiütés a megyei rangadón és nemes gesztusok

Több ok miatt is ünnepelhettek a szurkolók.

Két kiváló formában lévő csapat találkozott egymással a Mosonmagyaróvár és a Sopron személyében a hétvégén. Rangadónak indult az ütközet, de az óváriak kiütötték a megyei riválisukat.
 
Nézzük a gólok történetét a mosonmagyaróvári tudósítás alapján:
 
11. perc: Illés passza megpattant az egyik soproni védőn majd Nagy Kevinhez került, aki a hálóba lőtt (1-0).
 
39. perc: Laki ugratta ki nagyszerűen Nagy Kevint, majd egy remek centerezés után Illés parádésan pörgette el a labdát a kapus mellett (2-0).
 
50. perc: D’Urso indította nagyszerűen Illést, aki remekül vette észre az érkező Nagy Kevint, az óvári támadó az üres kapuba helyezte a labdát (3-0).
 
58. perc: A góltermelést Laki folytatta, aki D’Urso felszabadítása után ügyesen tartotta meg a labdát, majd egy pattanás után 22 méterről nagy gólt szerzett (4-0).
 
A szünetben egyébként azt ünnepelhették a szurkolók, hogy Virág Jánost, Kóczán Gábort, Ipacs Lászlót, Juhász Miklóst, Koltai Lászlót, Szabó Jánost és Csiszér Lászlót az Első Mosonamagyaróvári Torna Egylet 1904 örökös tagjai közé választották. 
 
Az óvári játékosok a győzelmet az MTE 1904 örökös tagjának Turány Imrének ajánlották, aki jelenleg élete nagy mérkőzést vívja a kórházban.
 
A Mosonmagyaróvár jelenleg már a második helyen áll a táblázaton, a gárda 7 meccs óta veretlen. A soproniaknak pedig megszakadt a nyolc sikerből álló szériája. 
 
Credobus Mosonmagyaróvár-SC Sopron 4-0 (2-0)
Mosonmagyaróvár, 600 néző. Vezette: Derdák M.
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner, Horváth K. (Balogh F., 80.), Czingráber (Tóth M., 80.), D’Urso, Jasarevic (Kozma, 65.), Nagy K., Illés, Laki (Szalka, 58.). Vezetőedző: Varga László
Sopron: Rátkai – Tóth A., Jakab G. (Purt, 61.), Keresztes, Gáncs, Kocsis, Holzmann (Gere, 76.), Harangozó (Baranyai, 84.), Krizsonits, Kustor, Jakab D. (Kalmár, 61.). Vezetőedző: Weitner Ádám
Gólszerző:  Nagy K. (11., 50.), Illés (39.), Laki (58.)
 
FRISSÍTÉS:
 

Kiütés a megyei rangadón: eufória és hibák – VIDEÓ

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC