nb1.hu

Négy gólt kapott az Újpest: nyílt futball és büszkeség – REAKCIÓK

Nem hazudtolta meg magát az újpesti együttes.

Az NB III Közép csoportjában az Újpest második csapata a nagy terveket szövögető Kecskemét otthonában vendégeskedett. A fővárosiak kezdték jobban a lila-fehér rangadót, hiszen Kálnoki-Kis már a második percben megszerezte a vezetést. Az újpesti öröm nem tartott sokáig, mivel Jakab az ötödik minutumban egalizált. A második játékrészben aztán kinyílt az olló, a KTE 4-1-es győzelmet aratott.
 
Gombos Zsolt tudta, hogy nem lesz könnyű dolguk, míg Mundi Viktor szerint az elején meg tudták lepni a házigazdát. Nézzük, a két mester hogyan értékelte a vasárnapi bajnokit.
 
Gombos Zsolt: "Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert ez nem az az Újpest, melyet korábban már legyőztünk. A játékosok ezt megértették, arra is felkészültünk, hogy mit kell csinálnunk, ha véletlen hátrányba kerülnénk. Jó csapatszellemmel, egységesen, egymást segítve futballoztunk, kitűnően működtünk csapatként a kapott gól után. A második félidőre teljesen rendeztük a sorokat, jött a másodikgól, amitől meg is nyugodtunk kicsit. Ma mindegy volt, milyen különbséggel nyerünk, a három pont volt a lényeg, hogy elinduljunk felfelé. Büszke vagyok a csapatomra, holnaptól már a hódmezővásárhelyi túrára koncentrálunk!" (kecskemetite.hu)
 
Mundi Viktor: "Meg akartuk lepni a meccs elején a Kecskemétet egy letámadással, ami működött is, szerencsés góllal előnybe kerültünk. Kaptunk egy majdnem ugyanilyen gólt, a kapusunk dupla érintéssel hozta játékba a labdát, ebből lett a szabadrúgás, erre azért nehéz mit mondani. Onnantól nem volt kérdés, a Kecskemét jobb csapat, előrébb tartanak nálunk, sok védekezési hibát is elkövettünk. Mi mindig nyílt futballra törekszünk, lehetett volna ez talán szorosabb, ha visszazárunk, de az nem ami stílusunk, soha nem is fogjuk azt játszani." (kecskemetite.hu)
 
KTE HUFBAU – Újpest FC II. 4-1 (1-1)
NBIII. közép csoport, 5. forduló
KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Vágó, Ludasi, Károly – Pantelisz, Asztalos, Jakab.
ÚFC II.: Németh – Kovács, Hajnal, Böndi, Katona, Szűcs, Ferkel, Nagy, Mucsányi, Kálnoki-Kis, Török.
Gól: Jakab (5., 50.), Pantelisz (69.), Károly (75.) ill. Kálnoki-Kis (2.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC