nb1.hu

Javított a bajnokesélyes: sakkozott a győztes hadvezér – REAKCIÓK

A vesztes gárda mestere sem keseredett el.

A Kecskemét számára nem indult jól az új szezon az NB III Közép csoportjában. A lila-fehér alakulat az első fordulóban a Fradi második csapatának az otthonában szenvedett vereséget. A KTE vasárnap a Honvéd II ellen javítani tudott. Gombos Zsolt együttese gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötte a meccset, a szünetben 3-0 állt az eredményjelzőn. A végén a kecskemétiek 4-1-es diadalt arattak, a lelátón kb. 700 néző foglalt helyet.
 
Gombos Zsolt úgy véli, a Fradi elleni vereség váratlan volt, míg Simon Miklós azt emelte ki, hogy a kispestiek átlagéletkora a 18 évet sem érte el.
 
Gombos Zsolt: "Az elsődleges cél a győzelem volt. Lehet, hogy kicsit defenzívnek tűnt a csapat, de fel kellet készülnünk arra, hogy a Honvédnak volt két gyors játékosa, akiket üres területbe szerettek volna indítani, kicsit mélyebben kellett védekezni. Ebből viszont lehetőségeink voltak a kontrákra. Az első félidő nagyon tetszett, hiszen 3-0-ra vezettünk, minden rendben volt. Sajnos a félidő vége előtt Lékai Soma ütközött az ellenféllel, így rizikóznunk kellett, hiszen előtte már Kerekest is kényszerű okokból kellett lecserélnem. Sakkozni kellett, de a kapott gólnál ez a sérülés érezhető volt. A félidőben azt kértem, hogy úgy folytassuk, mintha most kezdődne a meccs, bár kaptunk egy gólt, ezzel együtt elégedett vagyok. A Fradi elleni vereség váratlan volt, könnyen jöhet ilyenkor egy hullámvölgy, de nagyon sokat beszélgettünk a héten, mentálisan sikerült rendbe rakni a csapatot. Megvolt az a 3-4 extra teljesítmény, amit várok, a többiek pedig jó átlagot hoztak, ezért tudtunk nyerni." (kecskemetite.hu)
 
Simon Miklós: "Kicsit érthetetlen módon nem valósult meg semmi az első félidőben abból, amit a csapattól kértünk, persze a Kecskemét is nagyon jól játszott. Olyan helyzetekből kaptunk viszont gólokat, amiből a felnőtt futballban nem lenne szabad. A második félidőben már hasonlítottunk arra, amiről beszélünk, illetve amiről ennek a programnak szólnia kell. Minden előnye és hátránya megvan ennek a fiatal brigádnak, most kijött az, hogy a végletekig tudnak harcolni, de ugyanakkor egy rosszabb periódusban tudunk gólt is kapni. Az átlagéletkor 17,9 jelen pillanatban, hiányoznak a rutinosabb játékosok, de nem vagyunk elkeseredve. Biztos vagyok benne, hogy tudunk majd javítani." (kecskemetite.hu)
 
KTE HUFBAU – Bp. Honvéd II. 4-1 (3-0)
KTE: Lékai – Puskás, Vágó, Kis, Grünvald – Asztalos (Ludasi 81.), Károly, Jakab – Tóth, Kerekes (Szalai J. 27.), Pantelisz (Lukács 75.).
Honvéd: Megyeri – Szabó, Csörgő, Eördögh, Bocskay, Lukács (Kerezsi 60.), Németh (Bartha 46.), Feledy, Gale (Kocsis 83.), Buna, Cipf.
Gól: Tóth (15.), Károly (22. – büntető), Kis (31.), Szalai J. 80.) ill. Szabó (53.)
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC