nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

A Kecskemét nb3.hu-nak küldött közleménye:
 
"Lukács József személyében 21 esztendős, széleken bevethető labdarúgóval erősítette meg keretét a KTE HUFBAU. Új igazolásunk legutóbb az NBII-es Kazincbarcikában futballozott. 
 
A székelykeresztúri születésű játékos nagyon fiatalon költözött Lajosmizsére, itt is kezdett el futballozni, majd előbb a ZTE, ezután a Grosics Akadémia kötelékébe került az utánpótlásban. Felnőtt karrierjét Gyulán kezdte meg az NBIII-ban, majd a szintén harmadosztályú Salgótarjánból lépett tovább az NBII-es Kazincbarcikához 2018 februárjában, ahol egy féléves, ózdi kitérőt leszámítva futballozott mostanáig. Az NBII-ben 43 bajnoki meccsen lépett pályára új játékosunk a KBSC színeiben.
 
Lukács József izgatottan várja a kecskeméti kihívásokat:
 
„Gyerekkoromban rengeteget jártam KTE meccsekre, az NBI-ben még labdaszedő is voltam. Szerettem itt lenni, sok játékost meg is ismertem aztán a korábbi kedvencek közül az NBII-es évek alatt. Maximalista vagyok, azt szeretném, hogy a Kecskemét visszajusson minimum a másodosztályba. Ha nem ez lenne a cél, nem is jöttem volna, nekem is az a vágyam, hogy újra az NBII-ben futballozhassak!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC