nb1.hu

Méltó Mosonmagyaróvár: reakciók a Haladás legyőzéséről

A Fradi ellen kell javulnia a Mátyus-csapatnak.

Remek mérkőzésen, jó játékkal győzte le a Credobus Mosonmagyaróvár tegnap a Haladást. A mérkőzés lefújása után így értékelt a két szakvezető:
 
Varga László (Credobus Mosonmagyaróvár): „Méltó ellenfelei voltunk a másodosztályú Haladásnak. Már az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, de ezeket még nem tudtuk gólra váltani. Jó visszajelzés volt ez a mai mérkőzés a számunkra, megérdemelt győzelmet arattunk. Várjuk a bajnoki rajtot, és csiszoljuk tovább a játékunkat.”
 
Mátyus János (Haladás): „Ahogy a korábbi győzelmekből, ebből a vereségből sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Két hasonló képességű csapat játszott egymással, a hazaiak fölénk kerekedtek, a döntő szituációkban élesebbek voltak nálunk. Gratulálok a győzelmükhöz, mi pedig készülünk a keddi, FTC elleni mérkőzésre.”
 
Credobus Mosonmagyaróvár – Szombathelyi Haladás 2-0 (0-0)
MTE: Heinrich – Bohner, Bokor, Czingráber, Debreceni, Horváth K., Takács M., D’Urso, Illés, Szalka, Nagy K. Vezetőedző: Varga László
Csereként pályára léptek: Nagy L., Jasarevic, Tamás A., Kozma, Laki, Tóth M., Balogh F.
Haladás: Rózsa – Auer, Csilus, Németh Milán, Debreceni – Jancsó, Németh Márió, Szekér – Illés (Holdampf, 46.), Simon A. (Tóth B., 46.), Rácz (Tóth M., 46.). Vezetőedző: Mátyus János.
Gólszerzők: Szalka Dominik (53.), Nagy Lionel (88.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC