nb1.hu

Kecskemét: két érkező a riválistól

Hivatalos bejelentések.

ÍME, A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE PUSKÁS GÁBORRÓL:
 
,,Ahogy azt a KTE HUFBAU sportigazgatója, Tóth Ákos már az FTC II. elleni felkészülési mérkőzés után jelezte, újabb játékosokkal született megállapodás a közös folytatásról. Egyikük Puskás Gábor, aki a védelem jobb oldalán vethető be, a szombati edzőmeccsen rögtön góllal mutatkozott be a Dunaújvárosból érkező játékos.
 
A 28 esztendős jobbhátvéd Csepelen ismerkedett meg a labdarúgással, majd a Szent István SE, a PMFC és az ESMTK érintésével járta végig az utánpótlás korosztályokat. Pesterzsébeten a felnőttek közt is bemutatkozhatott, nagyon gyorsan fontos láncszem lett az NBIII-as alakulatban. 2012-ben egy harmadosztályú bronzérem után igazolta le az SZTK-Erima, Szigetszentmiklósón négy évet töltött el az NBII-ben. 2016 óta újra az NBIII-ban futballozott, előbb Szekszárdon, majd Pécsen töltött egy-egy szezont, utóbbi állomáshelyén ezüstérmes lett csapatával a bajnokság végén. 2018 nyarán Dunaújvárosba igazolt, ahol azóta gyakorlatilag egyetlen tétmeccset sem hagyott ki, végig kezdőként számítottak rá.
 
„Dunaújvárosi játékosként már több meccset is játszottam a KTE elleni az utóbbi években, így nem volt ismeretlen számomra a klub. A Kecskemétet egy kemény csapatnak ismertem meg, mindig helyt akartak állni. Komoly célokat tűzött ki a klub, amik nagyon imponálóak voltak számomra, ez döntő volt a klubváltás szempontjából – mondta bemutatkozásként Puskás Gábor.
 
Puskás Gábor mellett egy további érkezőt is bemutatunk a nap folyamán."
 
ÍME, A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE KIS BALÁZSRÓL:
 
,,Jó felépítésű, 198 centiméter magas, rutinos középső védővel bővült a KTE HUFBAU kerete, Kis Balázs személyében Dunaújvárosból igazoltunk. A 25 esztendős játékos az utóbbi két szezonban alig hagyott ki mérkőzést a közép csoport egyik élcsapatánál.
 
A szolnoki születésű játékos szülővárosában kezdett el futballozni, ahol majdnem végig is járta az utánpótlást, az U19-be lépve csapott le rá a Vasas, miután már a felnőttek közt is bemutatkozott. Három angyalföldi év után igazolt át az NBIII-as III. Kerülethez, ahol két szezon alatt 48 meccsen 5 gólt jegyzett. Innen Jászberénybe igazolt, ahol 21 meccsen 1 gólja volt, majd az utóbbi két szezont Dunaújvárosban töltötte, 46 találkozón 4 gólig jutott.
 
„Nehezen hoztam meg ezt a döntést, hiszen egy nagyon jó társaság alakult ki Dunaújvárosban, nehéz szívvel hagytam el a csapatot. Ugyanakkor nagyon pozitív volt számomra, hogy Gombos Zsolt is ragaszkodott hozzám, emellett komoly célokat vázoltak fel. Több játékost ismerek a keretből, ráadásul Puskás Gabi is érkezik velem, így nem lesz ismeretlen a közeg” – mondta Kis Balázs."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC