nb1.hu

Monor: beolvadás, távozó ügyvezető és vezetőedző

Jelentős változások a stábban.

ÍME, A MONOR HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
"Korábban beszámoltunk róla, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében végeredmény nélkül fejeződtek be az alacsonyabb osztályú bajnokságok. Az NB III-ban szereplő Monor ugyan mind a két tavaszi mérkőzését megnyerte – ezzel is biztosítva harmadik helyét a tabellán – a hivatalos bronzérem kihirdetésére nem kerülhet sor. A 2019/20-as szezon zárása szervezeti és ezzel összefüggő személyi változásokat is eredményez a klub életében. Köszönjük Selei Ernő, és a BSS 2000 Kft. éveken át tartó támogatását, aminek köszönhetően veretlenül megszerzett harmadosztályú bajnoki cím, és – közel 20 év után ismét – másodosztályú szereplés adatott meg a Monor csapatának!
 
Selei András korábban is jelezte, hogy családi és további munkahelyi elfoglaltságai miatt, csökkenti a vezetői feladatait labdarúgó csapatunknál. Ahogy ideje, és az MTK-s mérkőzések lehetővé tették, mindig velünk volt mérkőzéseinken, egyedül vagy éppen édesapjával szurkolt a csapatnak, megkeresésünk esetén mindig segítette a monori labdarúgást. Sportjogászi feladatai a jövőben teljesen lekötik, így már "csak" szurkolóként láthatjuk viszont Selét, akiknek sportigazgatói működése alatt csapatunk először második helyezett, majd veretlen Bajnok lett. Köszönünk mindent Sele!
 

Búcsú a sikeredzőtől

 

 
Civil feladataira fókuszálva, közös megegyezéssel távozik a Monori Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatói posztról Bajári Tamás, akinek már édesapja is oszlopos tagja volt a monori labdarúgásnak. Zátrok Tamás, a Monori SE elnöke, a jövőben az egyesület égisze alatt induló NBIII-s csapatunk szakmai ügyvezetésére, Varró Zoltánt – Rókát kérte fel. Ő sem lehet ismeretlen a monori szurkolók körében, hiszen évtizedes, sikeres pályafutást tudhat maga mögött kék-fehér színekben! Szakmai múltja és tapasztalata segítség lesz csapatunk ügyvezetésében! A csapat gazdasági feladatainak ellátására Bán Imrét kérte fel egyesületünk elnöke, így a feladatokat megosztva vezetik majd a felnőtt monori labdarúgást.
 
Az új vezetés nem szeretett volna változtatást a szakmai munkába, azonban Horváth Dávid vezetőedzőnk karrierje szempontjából kihagyhatatlannak mondható felkérést kapott, ezért 8 év után elhagyja Monor csapatát. A nyolc év eredményeiről külön cikkben emlékezünk meg. A szakmai lehetőséget nem csak ő kapta meg, így Dáviddal együtt Bonifert Péter asszisztens edzőnk is távozik. Sok sikert, és eredményes munkát kívánunk Dave és Boni!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC