nb1.hu

Sima győzelemmel menekül az MTK a kiesés elől

Budapest – Szivics kettős cseréje sem segített a Kövesden.

 
MTK-Mezőkövesd 2-0
 
 
Kétarcú csapatot fogadott a bennmaradásért küzdő MTK. A Mezőkövesd ugyanis bejutott a Magyar Kupában a legjobb négy közé, annak ellenére, hogy a tavaszi időszakra visszafogottabb lett a teljesítménye. És ennek köszönhetően bizony már hátra is kellett tekingetniük a vendégeknek a tabellán.
 
 
A nagyobb bajban lévő hazaiak kezdtek harcosabban, és mivel végig fölényben futballoztak az első félidőben, teljesen megérdemelten tettek szert kétgólos előnyre a pihenőig Torghelle és Baki góljaival, utóbbié nagyon szép volt.
 

Revans, csoda, álommeccs: a pályán és a lelátón is nyert a DAC – NB1.hu

 
Fordulás után próbált újítani a Kövesd, Szivics kettős cserét is végrehajtott, hogy még hatékonyabb legyen a csapata támadójátéka. De a terve nem vált be, a végére leült a meccs, a hazaiak teljesen megérdemelten nyertek.
 
MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry 2-0 (2-0)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1264 néző. Játékvezető: Farkas Á.
MTK: Petkovics – Baki, Grgics, Poór, Vadnai – Vass, Borbély – Kolomoec, Kanta, Vogyicska (Nikházi, a szünetben) – Torghelle (Martinez, 89.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Mezőkövesd: Tujvel – Vági, Balogh B., Hudák, Gohér (Baracskai, 67.) – Egerszegi, Tóth B. – Pauljevics, Strestík (Dinjar, 83.), Molnár B. – Diallo (Kink, 67.). Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.
Gólszerző: Torghelle (37.), Baki (42.)
 
 

Az OTP Bank Liga tabellája

OTP Bank Liga 2015/2016

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC