nb1.hu

Puskás Akadémia II.: borzasztóan nehéz döntés

Kettős szerepben.

 
Magasföldi József ennek a szezonnak a Siófok játékosaként vágott neki, de a télen búcsút intett a Balaton-parti csapatnak a rutinos játékos. Magasföldi Felcsútra tette át a székhelyét. A Puskás Akadémiánál személyi edzőként tevékenykedik, emellett az NB III-ban szereplő együttes is számíthat rá. A 35 esztendős labdarúgó bemutatkozása jól sikerült a Fejér megyei csapatban, hiszen a Nagykanizsa elleni 4-0-s győzelem során ő is gólt tudott szerezni.
 
Magasföldivel a sonline.hu készített egy interjút. A futballista elmondta, nehéz volt elhagyni a Siófokot, de úgy véli, ezt a döntést kellett meghoznia.
 
"A jövőm szempontjából, ha borzasztó nehéz is volt, de ezt a döntést kellett meghoznom! Személyi edzőként dolgozom majd, emellett játszom a harmadosztályú együttesben is. Az utóbbi nagyon fontos, mert harmincöt évesen még érzek magamban erőt a folytatáshoz, nem akartam leállni a játékkal" – mutatott rá Magasföldi.
 
Az NB I-ben 214 mérkőzésen léphetett pályára Magasföldi, aki 43 gólt szerzett a legmagasabb osztályba. Korábban a légióskodásba is belekóstolhatott.
 
"Furcsa megszokni, hogy fele annyi idős fiatalok vannak körülöttem a pályán, de ezt is élvezem. Ami pedig az edzői munkát illeti, remek szakemberek vesznek Felcsúton körül, akik a pedagógiai nevelésre is nagy hangsúlyt fektetnek, hisz az már elsőre észrevehető volt, hogy itt nincsenek föld felett lebegő labdarúgók! A pályafutásomra visszatérve, ha gyerekként megkérdeznek, biztosan elfogadtam volna mindazt, ami velem történt. Játszottam külföldön, voltam cseh bajnok, végigjártam az utánpótlás-válogatottakat, viszont felnőttválogatott nem voltam, csak a kispadig jutottam, a német Matthäus kapitánysága alatt. A válogatottság sajnos kimaradt a pályafutásomból" – összegzett Magasföldi.
 
A Puskás Akadémia második együttese a 11. helyen áll az NB III Nyugati csoportjában. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC